Μικρή ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες πλοίου που επιχειρούσε να δέσει στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, προερχόμενο από τη Λευκίμμη της Κέρκυρας.
Συγκεκριμένα, καθώς ο καπετάνιος επιχειρούσε να ανοίξει τον καταπέλτη ώστε να ευθυγραμμιστεί με την αποβάθρα, αυτός έσπασε, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Σύμφωνα με το voria.gr, το περιστατικό σημειώθηκε με το πλοίο σε μικρή απόσταση από την αποβάθρα, με αποτέλεσμα ο καπετάνιος να σταματήσει τη διαδικασία πρόσδεσης. Σε συνεννόηση με το λιμεναρχείο, ζητήθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για την ασφαλή αποβίβαση των επιβατών.
Αφού το πλοίο πλεύρισε στην αποβάθρα, κάποιοι επιβάτες κατάφεραν να αποβιβαστούν από τα πλαϊνά κάγκελα, ενώ, οι υπόλοιποι κατέβηκαν με το καλάθι του κλιμακοφόρου οχήματος της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο έσπευσε και γερανός, καθώς και δύτες, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων των επιβαινόντων και να αξιολογηθεί η κατάσταση του πλοίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.