Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε λίγο μετά τις 14:00 ο 23χρονος δράστης της δολοφονίας του 52χρονου, στο Έλος Κισάμου το απόγευμα της Κυριακής (26/10).
Ο 23χρονος, που παραδόθηκε χθες το πρωί στις αστυνομικές αρχές, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος αναμένεται να του ασκήσει ποινικές διώξεις.
Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο νεαρός δράστης αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή και να εξηγήσει τι τον οδήγησε στο έγκλημα.
Στον 23χρονο δόθηκε αλεξίσφαιρο γιλέκο, το οποίο φορούσε κατά την άφιξή του στην Εισαγγελία, αφού ο φόβος για αντεκδίκηση παραμένει έντονος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.