Δημήτρης Δημόπουλος
Ο 69χρονος έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε σε κοινή θέα, παγώνοντας όσους βρίσκονταν εκεί.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, 69χρονος, συνταξιούχος αστυνομικός, φέρεται να φώναζε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, κρατώντας καραμπίνα.
Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, φώναζε ότι ήθελε να τον αφήσουν να αυτοκτονήσει, ενώ ζητούσε και συγγνώμη από την οικογένειά του.
Όταν έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ στο σπίτι – κοντά στο Βενιζέλειο νοσοκομείο- ο 69χρονος έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε σε κοινή θέα, παγώνοντας όσους βρίσκονταν εκεί.
Οι διασώστες δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια στον άτυχο άνδρα καθώς ήδη είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.
Την ίδια ώρα, αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες για να εξακριβώσουν τα αίτια της αυτοκτονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.