Μάνος Βιτώρος
🔥 ΕΚΤΑΚΤΟ
ΑΜΕΡΙΚΗ: Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Μάικ Τζόνσον λέει ότι τα αρχεία Έπσταϊν πρέπει να βγουν ΜΟΝΟ "περιορισμένα", για να "μην προκαλέσουμε μόνιμη ζημιά στο πολιτικό σύστημα".🔥
Μεταφράστε: "Δεν πρέπει να βγουν όλα, γιατί θα καταστραφεί το σύστημα που μας κρατάει στην εξουσία."
Ακριβώς την ίδια λογική βλέπουμε ΠΑΝΤΟΥ στη Δύση – από την Αμερική μέχρι την Ελλάδα.
Το ίδιο μυστικό δίκτυο εκβιασμών λειτουργεί εδώ και δεκαετίες: Μόνο όσοι είναι εκβιάσιμοι ανεβαίνουν ψηλά. Μόνο όσοι έχουν "σκελετούς" επιτρέπεται να παίρνουν αποφάσεις που καταστρέφουν τις χώρες μας – αποβιομηχάνιση, μαζική μετανάστευση, υπερχρέωση, παράδοση εθνικής κυριαρχίας, καταστροφή της παιδείας και της υγείας.
Γιατί; Γιατί είναι χειραγωγήσιμοι. Τους λένε "κάνε αυτό" αλλιώς "βγαίνουν τα βίντεο".
Και στην Ελλάδα; Το ίδιο ακριβώς.
Θυμάστε τον Νίκο Γεωργιάδη; Στενός συνεργάτης, σύμβουλος στρατηγικής και κολλητός φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Καταδικάστηκε (πρωτόδικα και μετά με αναστολή) για κατά συρροή παιδεραστία σε ανήλικα αγόρια στη Μολδαβία. Ο Μητσοτάκης όχι μόνο ΔΕΝ τον απέπεμψε όταν βγήκε το σκάνδαλο, αλλά τον κράτησε δίπλα του μέχρι τέλους. Και μετά; Σιωπή. Ξεχάστηκε.
Θυμάστε τον Δημήτρη Λιγνάδη, Προσωπικός φίλος του Πρωθυπουργού, διορίστηκε διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Κατηγορήθηκε για βιασμούς ανηλίκων. Η κυβέρνηση έκανε ό,τι μπορούσε για να το συγκαλύψει στην αρχή – μέχρι που ξέσπασε το ελληνικό #MeToo.
Και η υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό που την εξέδιδαν σε "επώνυμους"; Υπήρχαν φήμες για λίστα πελατών με πολιτικούς, επιχειρηματίες, "μεγαλοδημοσιογράφους". Πού εξαφανίστηκε; Γιατί θάφτηκε; Γιατί ξαφνικά όλοι σιώπησαν;
Αυτά ΔΕΝ είναι μεμονωμένα περιστατικά. Είναι το σύστημα.
Όπως ο Μάικ Τζόνσον φοβάται να βγουν ΟΛΑ τα ονόματα του Έπσταϊν (γιατί θα πέσει το "πολιτικό σύστημα" στην Αμερική), έτσι και στην Ελλάδα κάθε φορά που πλησιάζει λίστα με ονόματα, εξαφανίζεται, ξεχνιέται, "δεν στοιχειοθετείται".
Γιατί; Γιατί αν βγουν τα ονόματα, θα καταλάβουμε γιατί οι "ηγέτες" μας παίρνουν αποφάσεις ΕΝΑΝΤΙΟΝ του λαού τους:
- Γιατί ξεπουλάνε τη χώρα (ΔΕΗ, λιμάνια, αεροδρόμια, νησιά – όλα σε ξένα funds).
- Γιατί ανοίγουν τα σύνορα και φέρνουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες χωρίς έλεγχο.
- Γιατί καταστρέφουν την οικονομία με πράσινες απάτες και ενεργειακή φτώχεια.
- Γιατί μας φορτώνουν χρέη που δεν θα ξεπληρωθούν ποτέ (800+ δισ. και συνεχίζουμε).
- Γιατί υπέγραψαν όλοι μαζί την απάτη του Covid, – lockdown, μάσκες παντού, πειραματικά εμβόλια με παρενέργειες που ακόμα κρύβουν, κλείσιμο εκκλησιών, καταστροφή μικρομεσαίων.
- Γιατί στηρίζουν την γενοκτονία Παλαιστινίων και στέλνουν δισεκατομμύρια στο Ισραήλ ενώ εδώ κόβουν συντάξεις.
- Γιατί στέλνουν όπλα και λεφτά στον Ζελένσκι και μας σέρνουν στον μύλο κρέας του πολέμου στην Ουκρανία – Patriot στη Σαουδική Αραβία, F-16, πυραύλους, ενώ τα σύνορά μας είναι ξέφραγο αμπέλι και τα νησιά μας απειλούνται από Τουρκία.
- Γιατί δεν πρόκειται ποτέ να δώσουν στη δημοσιότητα το σύνολο του Κυπριακού φακέλου.
Γιατί δεν είναι ελεύθεροι. Είναι αιχμάλωτοι.
Και όσο το "σύστημα" προστατεύει τους εκβιάσιμους, θα συνεχίσει να μας κυβερνάει με μαριονέτες.
Δεν είναι "θεωρία συνωμοσίας". Είναι η εξήγηση για ΟΛΑ όσα βλέπουμε γύρω μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.