Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2025

«Δεν θα πατήσουν τουρκικές μπότες στη Γάζα»: Tο Ισραήλ αποκλείει την Άγκυρα από τη διεθνή δύναμη

 


Την Τουρκία από το ενδεχόμενο συμμετοχής στη διεθνή δύναμη σταθεροποίησης στη Γάζα αποκλείει το Ισραήλ. 

«Δεν θα υπάρξουν τουρκικές μπότες στο έδαφος», δήλωσε η εκπρόσωπος της κυβέρνησης Νετανιάχου, Σος Μπεντροσιάν στους δημοσιογράφους, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Να σημειωθεί ότι, ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Γκίντεον Σάαρ έχει δηλώσει επίσης ότι δεν θα δεχθεί την παρουσία τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στη Γάζα.

«Χώρες που θέλουν ή είναι έτοιμες να στείλουν ένοπλες δυνάμεις θα πρέπει να είναι τουλάχιστον δίκαιες προς το Ισραήλ» είχε υποστηρίξει ο Σάαρ σε συνέντευξη Τύπου στη Βουδαπέστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.