Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2025

Η εποχή Ζ.Μαμντάνι ξεκίνησε: Η αστυνομία εκπαιδεύει τις γυναίκες της Νέας Υόρκης πως να φοράνε το χιτζάμπ! (video) Γιατί προσφέρεται αυτή η «εκπαίδευση»;

 


Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης εκπαιδεύει τις γυναίκες της πόλης για το πώς να φοράνε σωστά το χιτζάμπ προετοιμάζοντας τες έτσι για την έναρξη της δημαρχίας του μουσουλμάνου Ζόχραν Μαμντάνι.

«Έπειτα το βάζεις ξανά και ξανά γύρω από το πρόσωπό σου» ακούγεται στο βίντεο να λέει μία αστυνομικός που μάλλον πρέπει να είναι μουσουλμάνα.

Το χιτζάμπ είναι το κάλυμμα κεφαλής που φορούν οι μουσουλμάνες γυναίκες και απαιτείται από τον νόμο της σαρία.

Το ερώτημα είναι γιατί η αστυνομία της Νέας Υόρκης πραγματοποιεί αυτά τα «μαθήματα»;

Πρόκειται για έναν ύπουλο τρόπο εξοικείωσης των «αλλόθρησκων» γυναικών με την μουσουλμανική κουλτούρα και τις μουσουλμανικές απαιτήσεις;

Στο βίντεο ακούγονται και γέλια, σαν να διδάσκεται κάτι ευχάριστο στα πλαίσια της «διαφορετικότητας».

Αν και το βίντεο δημοσιεύτηκε πριν τις δημοτικές εκλογές της Νέας Υόρκης, κάπου στις αρχές Σεπτεμβρίου, ωστόσο δείχνει γιατί τελικά κέρδισε τόσο εύκολα την δημαρχία ο Ζόχραν Μαμντάνι.

H πόλη παρουσίαζε έντονη «τάση» προς τα εκεί εδώ και αρκετούς μήνες.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε ξανά στο διαδίκτυο και λόγω του εκλεγμένου νέου δημάρχου έχει γίνει viral.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.