Πρόκειται για δύο γυναίκες και τρεις άνδρες οι οποίοι μετέβησαν στο σπίτι ενός συγγενή τους στο Άργος όπου βρισκόταν μόνη της η 17χρονη, την οδήγησαν με τη βία εκτός σπιτιού, την έβαλαν στο αυτοκίνητο και την πήγαν στη δική τους οικία όπου την κακοποίησαν σωματικά και τη βίασαν.
Η κοπέλα όταν έμεινε μόνη κατάφερε να δραπετεύσει , ενημέρωσε τους γονείς της οι οποίοι τη συνόδευσαν στην Αστυνομία και κατήγγειλαν το περιστατικό.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αποτελέσματα της κακοποίησης της ανήλικης, ενώ η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.