Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2025

Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 60χρονος γιος της

 


Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 60χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της ίδιας του της μητέρας στο Κολωνάκι. Ο άνδρας κρίθηκε προφυλακιστέος την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου το απόγευμα, μετά τη μαραθώνια απολογία του, στην οποία ο ίδιος ισχυρίστηκε πως ήταν ατύχημα.

Την είδηση μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega.

Ο 60χρονος γιος της 87χρονης μεταφέρθηκε νωρίτερα στην Ευελπίδων ώστε να απολογηθεί για όσα κατηγορείται. Ο ίδιος επέμεινε στην εκδοχή του ατυχήματος, εκδοχή την οποία υποστήριζε από την πρώτη στιγμή. Επί περίπου 5 ώρες προσπαθούσε να πείσει τις αρχές, απαντώντας στις ερωτήσεις που του έκαναν, αλλά όπως φαίνεται δεν τα κατάφερε και οδηγείται σε σωφρονιστικό κατάστημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.