Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025

Φαγοπότια εις υγείαν των κορόιδων! Mητσοτάκης Φραπές, Χασάπης και Μύρων Χιλετζάκης, έτρωγαν και έπιναν με χρήματα των Ελλήνων αγροτών και κτηνοτρόφων

 Με τον συλληφθέντα -σήμερα- στην Κρήτη για παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, Μύρωνα Χιλετζάκη, συνομιλούσε και συνέτρωγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2019 στην Κρήτη, στο περίφημο τραπέζι όπου υποστήριξε ότι τον πρωτογνώρισε ο Φραπές.


Το βίντεο είχε δημοσιεύσει στις 29 Ιουνίου 2025, στο ρεπορτάζ με τον τίτλο «ΟΠΕΚΕΠΕ: Έτσι στήθηκε το πλιάτσικο – Το βίντεο με τους… χαρούμενους Μητσοτάκη, «φραπέ» και «χασάπη» και πρόκειται για το ίδιο που δείχνει πόσο στενή ήταν η διασύνδεση του πρωθυπουργού με το δίδυμο Φραπέ (ή Τζιτζή)-Χασάπη, που εμπλέκονται στη δικογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.