Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026

Πανικός στο κέντρο: Άνοιξε τρύπα στο έδαφος, «ρούφηξε» κολώνα – Κλειστοί δρόμοι


 Από τον φόβο περαιτέρω υποχώρησης του εδάφους, έχει αποκλειστεί το σημείο και για πεζούς

Αναστάτωση έχει προκληθεί, εδώ και κάποια ώρα, στην περιοχή του Χίλτον, λόγω καθίζησης του εδάφους, που προκλήθηκε στη συμβολή της Βασιλέως Γεωργίου Β’ με την Ιοφώντος.

Η τρύπα έχει πέντε μέτρα εμβαδόν, αλλά σημαντικό βάθος, ενώ την ώρα που άνοιξε, «ρούφηξε» και μια κολώνα φωτισμού.

Η Τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στη Βασιλέως Γεωργίου, από το ύψος της Σπύρου Μερκούρη, και στην Ιοφώντος από την Εργοτίμου.

Παράλληλα, τα αρμόδια συνεργεία έχουν αποκλείσει το σημείο και δεν επιτρέπουν διέλευση πεζών και οχημάτων, υπό τον φόβο υποχώρησης του εδάφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.