Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026

«Ενωμένοι Μακεδόνες» - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: "Ανεπιθύμητος o Τσίπρας"


 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: "Ανεπιθύμητος ο Τσίπρας"

Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης για την παρουσίαση της Ιθάκης, ομάδα ατόμων από τους «Ενωμένους Μακεδόνες» προσέγγισε το χώρο έξω από το «Ολύμπιον»

κρατώντας πλακάτ με τη φωτογραφία του πρώην πρωθυπουργού και τη λέξη «Ανεπιθύμητος», εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αμέσως, οι παρευρισκόμενοι αποδοκίμασαν έντονα το περιστατικό και για λίγα λεπτά υπήρξε κίνδυνος επεισοδίου. Η παρέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση και προχώρησε σε πέντε προσαγωγές ατόμων. Είχε προηγηθεί απαγόρευση διαδηλώσεων και συγκεντρώσεων στην ευρύτερη περιοχή πλησίον του κινηματογράφου «Ολύμπιον».

Οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» είχαν απευθύνει διαδικτυακό κάλεσμα για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.