«Παράθυρο» στον διάλογο με την κυβέρνηση άφησε ο Κώστας Ανεστίδης αγροτοσυνδικαλιστής, επικεφαλής του μπλόκου των Μαλγάρων, και μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των αγροτών.
Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η ΕΡΤ ο Κώστας Ανεστίδης είπε πως μετά την Πανελλαδική Σύσκεψη της Κυριακής (4/1) «θα ρίξουμε άγκυρα» προσθέτοντας ότι την Κυριακή «ανοίγει δίαυλος επικοινωνίας με την κυβέρνηση».
«Υπάρχει ήδη επαφή» δευκρίνισε ο ίδιος και αυτό που θα φανεί μετά την πανελλαδική σύσκεψη είναι πότε και υπό ποιες υποθέσεις θα καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου.
Όπως είπε ο κ. Ανεστίδης, τα Μάλγαρα θα μείνουν ανοιχτά μέχρι και την ολοκλήρωση της σύσκεψης που θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.