Τρίτη 5 Μαΐου 2026

Τον Ιούλιο στην Αθήνα ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ - Εντός του 2026 η επίσκεψη Τραμπ


 Στις αρχές Ιουλίου αναμένεται να επισκεφθεί την Ελλάδα ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Πιτ Χέγκσεθ, όπως αποκάλυψε η Αμερικανίδα πρέσβης Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ενώ παράλληλα ενημέρωσε ότι εντός του 2026 θα έρθει και ο Ντόναλντ Τραμπ.

Παράλληλα, μαζί με τον Αμερικανό πρόεδρο και τον υπουργό Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο θα βρεθούν στην Τουρκία για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, όπως ανέφερε η κα Γκίλφοϊλ μιλώντας με δημοσιογράφους της ΕΡΤ κατά την επίσκεψή της στο Ραδιομέγαρο της Μεσογείων.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ενδέχεται να είναι κοινή η επίσκεψη Τραμπ και Χέγκσεθ κατά τη μετάβασή τους στην Τουρκία.

Η επίσκεψη αναμένεται να συμπέσει με τον εορτασμό των 250 ετών από την αμερικανική ανεξαρτησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.