Παρασκευή 15 Μαΐου 2026

Mε φόλα θανάτωσαν τον Echo, το σκυλί που συμμετείχε στις έρευνες για το έγκλημα των Τεμπών – Η μαφία εξαφανίζει ότι μπορεί να της προκαλέσει εμπόδιο στη συγκάλυψη


 Αγανάκτηση προκαλεί το εργαστηριακό πόρισμα που επιβεβαίωσε ότι ο σκύλος έρευνας και διάσωσης, Echo, ο οποίος συμμετείχε και βοήθησε στις επιχειρήσεις έρευνας μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, δηλητηριάστηκε με φόλα βρίσκοντας μαρτυρικό θάνατο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας «Anubis Coldcase K9 Team», ο Echo, εκπαιδευμένος σκύλος ανίχνευσης ράτσας μαλινουά, έπεσε θύμα φόλας από ασυνείδητους που θέλησαν να βάλουν τέλος στη συμβολή του σε κρίσιμες επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.


Παράλληλα, δηλώνει ότι συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και τον εντοπισμό των υπευθύνων.

Ο νόμιμος εκπρόσωπος της ομάδας, Ευάγγελος Αλεξανδρής, υπογραμμίζει ότι η προσπάθεια για δικαίωση του Echo θα συνεχιστεί μέχρι τέλους, ενώ η ομάδα παραμένει ενεργή στην υποστήριξη των αρχών και των οικογενειών των θυμάτων.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.