Κυριακή 3 Μαΐου 2026

Αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Νιγρίτας στις Σέρρες - Nεκροί δύο ιρακινοί κρατούμενοι

 Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε την Κυριακή (3/5) στις φυλακές Νιγρίτας στις Σέρρες, που κατέληξε στη δολοφονία ενός κρατούμενου.  

Η αιματηρή επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός κρατουμένου σημειώθηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ, δεν υπάρχουν άλλοι τραυματίες.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Την υπόθεση της ανθρωποκτονίας έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΗΓΗ:

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στις φυλακές Νιγρίτας στις Σέρρες, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο ιρακινοί κρατούμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.