Πέμπτη 25 Ιουνίου 2026

Οπαδικά τα κίνητρα της συμπλοκής στην Καλλιθέα - Δράστες και θύματα γνωρίζονταν


 Σε καθαρά οπαδικά κίνητρα αποδίδουν οι Αρχές Ασφαλείας τη συμπλοκή χθες το βράδυ στην Καλλιθέα με έναν νεκρό. 

Μάρτυρας «κλειδί» της υπόθεσης περιέγραψε στους αστυνομικούς του ελληνικού FBI ότι η μία παρέα - πιθανότατα του θύματος -, βρισκόταν στην πλατεία της Καλλιθέας, όταν ένα ΙΧ σταμάτησε μπροστά τους αποβιβάστηκαν κάποια άτομα και ξεκίνησε η άγρια συμπλοκή με μαχαίρια και κατσαβίδια.

Όλα δείχνουν ότι τα άτομα που πήραν μέρος στη συμπλοκή γνωρίζονταν, με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας να ερευνούν το παρελθόν τους.

Ο νεκρός δέχθηκε μαχαιριές στον θώρακα και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο, όπου όμως λίγο αργότερα έχασε τη «μάχη» για τη ζωή

Τα 18 άτομα που προσήχθησαν παραμένουν στη ΓΑΔΑ και και εξετάζονται, ενώ ένα μαχαίρι που βρέθηκε στο σημείο της συμπλοκής έχει μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για δακτυλικά αποτυπώματα και DNA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.