Ενώ η απολογία του ενός εκ των συλληφθέντων και κατηγορουμένων για το Basketgate, Πέτρου Παπαπέτρου συνεχίζεται στην Ευελπίδων, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του ο διαιτητής, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με δωροδοκίες, τονίζοντας πως τα 820.000 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι του προέρχονται από την επαγγελματική του δραστηριότητα.
Όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ της η ΕΡΤ, ο κ. Παπαπέτρου ήταν ο πρώτος εμπλεκόμενος που βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή και ο ίδιος υποστήριξε κατά την απολογία του πως τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι του, στην Κατερίνη, προέρχονται από τη δουλειά του.
Σύμφωνα με την υπεράσπισή του διαιτητή Παπαπέτρου, προσκόμισε πλήθος εγγράφων στον ανακριτή.
Με βάση την υπερασπιστική του γραμμή, δικαιολογείται η ύπαρξη των 820.000 ευρώ σε μετρητά, τα οποία βρέθηκαν μέσα σε χρηματοκιβώτιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με δωροδοκίες. Πλέον μένει να φανεί πώς θα αξιολογηθούν οι ισχυρισμοί του από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα εντός της ημέρας με την απόφαση για την προφυλάκισή του ή μη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.