Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στην Εύβοια με την είδηση θανάτου του γνωστού γυναικολόγου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο ιατρείο του στην Ιστιαία αργά το απόγευμα της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με το Evia Online, τον 65χρονο εντόπισε ασθενής του που βρισκόταν στο ιατρείο για προγραμματισμένη εξέταση. Όταν έφτασε στον χώρο, διαπίστωσε ότι ο γυναικολόγος δεν ανταποκρινόταν και δεν άνοιγε την πόρτα.
Αφού περίμενε πολύ ώρα ο ασθενής κατάφερε να μπει στο γραφείο, όπου αντίκρισε τον γιατρό πεσμένο στο πάτωμα. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο πρόκειται για τον γνωστό γυναικολόγο Βασίλη Παπαευσταθίου, ο οποίος εργαζόταν επίσης και σε μεγάλο μαιευτήριο των Αθηνών.
Στο ιατρείο έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο γιατρός έχασε τη ζωή του δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.