Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί της Τετάρτης (4/11/) στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για συμπλοκή μεταξύ φοιτητικών παρατάξεων, ωστόσο σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ομάδα περίπου 40 ατόμων με καλυμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, με κράνη έκανε επιδρομή στον χώρο που βρίσκεται το Μαθηματικό.
Τρία άτομα φέρονται να έχουν τραυματιστεί τα οποία δέχθηκαν και τις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ένας φέρει τραύμα στο κάτω άκρο από τσεκούρι, ενώ οι άλλοι δύο υπέστησαν εγκαύματα από βόμβες μολότοφ.
Στο σημείο αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, μεταξύ των οποίων άνδρες των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ
Οι τρεις τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία. Για τη μεταφορά τους επιχείρησαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.