Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2026

Έκκληση της Αστυνομίας για πληροφορίες σχετικά με θανατηφόρο Tροχαίο με εγκατάλειψη στο Αιγάλεω

 


Πληροφορίες για θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη που σημειώθηκε στις 30 Οκτωβρίου στο Αιγάλεω αναζητά η αστυνομία.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Την Παρασκευή 30-10-2026 και περί ώρα 18:15, στη Λεωφ. Αθηνών στο ύψος του αριθμού 285, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στην περιοχή του Αιγάλεω, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα με εμπλεκόμενη δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία εξετράπη της πορείας της και ακολούθως ανετράπη επί του οδοστρώματος.

Αποτέλεσμα του ως άνω τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού της μοτοσικλέτας.

Στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης προέκυψε πιθανή εμπλοκή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου χρώματος ασημί, με πρώτο έτος κυκλοφορίας από το 2005 έως και το 2009.

Επιπλέον, το εν λόγω όχημα φέρει απόληξη εξάτμισης αυξημένης διαμέτρου.

Για τη μόρφωση πληρέστερης εικόνας για τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το ως άνω θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, παρακαλούνται τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής στα τηλέφωνα: 2105788600 και 2105715868.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.