Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Επίθεση Γιακουμάτου σε Δένδια για τη σύλληψη... 90χρονης με Αλτσχάιμερ μεσάνυχτα για χρέη!

Σοβαρή επίθεση στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και τον παριστάμενο υπουργό Νίκο Δένδια εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος κατά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής....
Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, με αντικείμενο την αναδιοργάνωση της αστυνομίας.


Ο κ. Γιακουμάτος ζήτησε ειρωνικά να τους μεταφερθούν τα συγχαρητήριά του, για τις «μεγάλες επιτυχίες που έχουν τώρα τελευταία επιτευχθεί».

Όπως είπε ο βουλευτής προ εβδομάδος «μια ηλικιωμένη 90 ετών, με Αλτσαχάιμερ, με σύνταξη 800 ευρώ που η εφορία της παρακρατεί το 25%, χάνεται 3 η ώρα τη νύχτα στον Χολαργό. Ειδοποιούν εκεί κάποιοι πολίτες την Άμεση Δράση. Πάει, την παίρνει και τη μεταφέρει στο Αστυνομικό Τμήμα του Χολαργού, όπου βλέπει ότι χρωστάει στην Εφορία. Την πάει στο Αστυνομικό Τμήμα Μελισσίων, στο κρατητήριο. Μετά από μιάμιση ώρα, η γιαγιά με το Αλτσαχάιμερ, πέφτει και σπάει το κεφάλι της και βέβαια, είχε απώλεια ούρων και κοπράνων. Το Αστυνομικό Τμήμα τη μεταφέρει, «οι μεγάλοι πράκτορες της Αστυνομίας», είπε ο κ. Γιακουμάτος, στο νοσοκομείο, φρουρούμενη μέχρι το πρωί. Το πρωί παίρνουν την γιαγιά και την πάνε στον εισαγγελέα και ο εισαγγελέας την στέλνει στο Δρομοκαϊτειο και έμεινε 15 μέρες μέχρι να βρεθούν κάποιοι μακρινοί συγγενείς να την πάρουν. Και ερωτάται, έπραξαν νόμιμα οι αστυνομικοί; Ναι. Ηθικά, όμως, έπραξαν;».

Ο κ. Γιακουμάτος είπε ότι τιμά τους Έλληνες αστυνομικούς αλλά «δεν τιμώ, ορισμένα παρακλάδια «κυπατζίδικα» που λειτουργούν ως παράγκα και έχουν μια κρατική βία στοχευμένη. Αυτό λοιπόν, ας το προσέξει ο κ. υπουργός, διότι, μέσα στην αστυνομία υπάρχει σαράκι», είπε.

toxwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.