Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Νέα Ερυθραία: Παραδόθηκε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον Γιάννη Mάρκου

 


Παραδόθηκε στην αστυνομία ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου έξω από καντίνα στη Νέα Ερυθραία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδόθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 30 Οκτωβρίου στο Τμήμα Ασφαλείας της Κηφισιάς. Αναμένεται να συλληφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία με τα αρχικά Π.Κ., είναι γνωστός στις Αρχές. Είναι σεσημασμένος, καθώς στο παρελθόν έχει απασχολήσει για υπόθεση ναρκωτικών και οπλοκατοχή. Είναι κάτοικος δυτικών προαστίων, με καταγωγή από την Αργολίδα.

Σημειώνεται ότι ο 19χρονος φίλος του, είχε εντοπιστεί στη Μεταμόρφωση, όπου συνελήφθη για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη.

Διασκέδαζαν στο ίδιο μαγαζί θύμα και δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έως τώρα έρευνα προέκυψε ότι πράγματι ο επιχειρηματίας διασκέδαζε στο ίδιο μαγαζί με τον 26χρονο και τον 19χρονο, ωστόσο δεν συνέβη κάτι ύποπτο. Δεν συνομίλησαν, ούτε υπήρξε κάποια διαμάχη. Επίσης, από το βιντεοληπτικό υλικό δεν προκύπτει ότι το θύμα φεύγει από το μαγαζί και αμέσως μετά αναχωρούν και οι δύο άνδρες, κάτι που θα σήμαινε ότι τον παρακολουθούσαν.

Για την ακρίβεια ο επιχειρηματίας με την παρέα του έφυγαν λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση του 26χρονου και του 19χρονου. Αυτή την στιγμή, για την ΕΛ.ΑΣ, το επικρατέστερο σενάριο παραμένει αυτό της διαμάχης για τη σειρά στην ουρά έξω από το μαγαζί.

Ο καβγάς για τη σειρά

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ξέσπασε καβγάς ανάμεσα σε δύο παρέες για την σειρά. Συγκεκριμένα, δύο άνδρες ηλικίας 20 και 25 ετών μπήκαν «σφήνα» στην ουρά, με αποτέλεσμα η παρέα του επιχειρηματία να αντιδράσει.

Άρχισε έντονη λογομαχία όμως κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν για τα καλά και τα πράγματα ξέφυγαν. Ο 25χρονος έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε στον επιχειρηματία. Συγκεκριμένα τον μαχαίρωσε στην κοιλιά και στα πόδια.

Σημειώνεται ότι ο 26χρονος και ο φίλος του αμέσως μετά το συμβάν επιβιβάστηκαν σε ένα μαύρο Ι.Χ. μάρκας Ford και κατευθύνθηκαν προς τη Μεταμόρφωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.