Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2025

Αλεξανδρούπολη: Κυρία βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με 1.000 ευρώ – Η συγκινητική κίνηση μητέρας και κόρης

 


Μια όμορφη ιστορία ανθρωπιάς εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στην Αλεξανδρούπολη, αποδεικνύοντας πως η εντιμότητα δεν έχει χαθεί.

Μητέρα και κόρη, αφού πραγματοποίησαν ανάληψη 1.000 ευρώ από τράπεζα της πόλης, έχασαν το πορτοφόλι τους στη Λεωφόρο Δημοκρατίας. Πανικόβλητες άρχισαν να το αναζητούν, φοβούμενες πως τα χρήματα είχαν χαθεί οριστικά.

Ωστόσο, μια συμπολίτισσα βρήκε το πορτοφόλι και χωρίς δεύτερη σκέψη το παρέδωσε στην Αστυνομία. Μάλιστα, άφησε τα στοιχεία και το τηλέφωνό της σε κτηνιατρείο της πόλης όπου πήγαινε στο σκυλάκι της, ώστε να μπορέσουν να τη βρουν οι ιδιοκτήτριες.

Μάλιστα όταν η μητέρα και η κόρη ψάχνοντας το πορτοφόλι έφτασαν στο κτηνιατρείο και ρώτησαν μήπως και τους είπε κανείς αν βρήκε κανένα πορτοφόλι, την ίδια ώρα δέχθηκε και τηλέφωνο από την αστυνομία ότι βρέθηκε το πορτοφόλι.

Η μητέρα και η κόρη, βαθιά συγκινημένες, θέλησαν να την ευχαριστήσουν προσωπικά. Αγόρασαν λουλούδια και τα πρόσφεραν στην κυρία που τους επέστρεψε το πορτοφόλι, ως μια μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης για την ειλικρίνειά της.

Μια απλή πράξη, που όμως υπενθυμίζει πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ξεχωρίζουν για την τιμιότητα και το ήθος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.