Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Fuchs : Η ευρωζώνη δεν ενδιαφέρεται να σώσει την Ελλάδα , δεν έχει σημασία.


"Η εποχή που έπρεπε να σώσουμε την Ελλάδα, πέρασε», - δήλωσε ο Michael Fuchs. Ο Fuchs πρόσθεσε ότι η Ελλάδα δεν έχει πλέον « σημασία για τις χώρες της ζώνης του ευρώ."



ΜΟΣΧΑ, 31 Δεκεμβρίου - RIA Novosti. Ο Πρόεδρος της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) στην Ομοσπονδιακή Βουλή της Γερμανίας Michael Fuchs (Michael Fuchs), δήλωσε ότι οι χώρες της ευρωζώνης δεν είναι υποχρεωμένες να σώσουν την Ελλάδα, η οποία έπαψε να είναι σημαντικό μέλος για αυτούς.


Το Κοινοβούλιο Ελλάδα απέτυχε στον τρίτο και τελευταίο γύρο της ψηφοφορίας να εκλέξει τον προεδρικό υποψήφιο ως επικεφαλής της Δημοκρατίας, σύμφωνα με την οποία το Κοινοβούλιο θα διαλυθεί. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές θα διεξαχθούν στη χώρα στις 25 Ιανουαρίου. Κρίνοντας από τις δημοσκοπήσεις, το κόμμα της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ, υποσχέθηκε να επανεξετάσει τη συμφωνία με τους διεθνείς δανειστές, και μπορεί να κερδίσει τις πρόωρες εκλογές.

«Αν ο Αλέξης Τσίπρας με το ελληνικό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει να σταματήσει τις μεταρρυθμίσεις και τα μέτρα λιτότητας , η « Τρόικα » ( πιστωτές ) θα πρέπει να σταματήσουν την παροχή δανείων προς την Ελλάδα " - ανέφερε ο Fuchs στην Γερμανική εφημερίδα Rheinische Post.

" Η εποχή που έπρεπε να σώσουμε την Ελλάδα , πέρασε », - είπε .Ο Fuchs πρόσθεσε ότι η Ελλάδα δεν έχει πλέον « σημασία ι για τις χώρες της ζώνης του ευρώ . "


Νωρίτερα, ο Γερμανός υπουργός οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είπε ότι \"κάθε νέα κυβέρνηση\" Ελλάδα θα πληρώσει τα χρέη, και εάν η Ελλάδα επιλέξει μια άλλη πορεία, θα έλθει σε δύσκολη κατάσταση.



"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


ΠΗΓΗ
http://ria.ru/economy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις