Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

«Κλείνει» το Athens Ledra - Ζήτησαν από τους πελάτες να αποχωρήσουνΚρίσιμα αναμένονται να είναι τα επόμενα εικοσιτετράωρα για το ξενοδοχείο Athens Ledra λόγω της αδυναμίας πληρωμής της
διαχειρίστριας εταιρείας ΑΣΤΥ Α.Ε., η οποία έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου από τις αρχές του 2014 μετά την αποχώρηση της Marriott International. Όπως γράφει το capital.gr. σύμφωνα με τους εργαζόμενους, η εταιρεία ΑΣΤΥ Α.Ε. του ομίλου Παρασκευαϊδη δεν έχει καταβάλει μισθούς από το Μάρτιο,αλλά ούτε και το δώρο του Πάσχα.
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες καθώς, όπως λέει το ρεπορτάζ, οι πελάτες ειδοποιήθηκαν να αποχωρήσουν σήμερα, ενώ όσοι έφθασαν σήμερα στο ξενοδοχείο δεν μπορούν να κάνουν check in. Εξάλλου εργαζόμενοι του ξενοδοχείου βγαίνουν από αύριο σε καθεστώς επίσχεσης.
Το ξενοδοχείο (πρώην Ledra Marriott) είχε βγει πριν από ένα χρόνο σε πλειστηριασμό, με επισπεύδουσα την τράπεζα Alpha bank και με τιμή εκκίνησης στα 41,1 εκατ. ευρώ, ο οποίος όμως είχε αναβληθεί και η τιμή εκκίνησης αναπροσαρμόστηκε σε 47 εκατ. ευρώ.
Από τις 31 Δεκεμβρίου 2013 το ξενοδοχείο επί της λεωφόρου Συγγρού έπαψε να λειτουργεί υπό την επωνυμία της διεθνούς ξενοδοχειακής αλυσίδας Marriott International, καθώς η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ομίλου Παρασκευαΐδη και ο διεθνής όμιλος δεν ήρθαν σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου διαχείρισης της μονάδας που έληγε στα τέλη του έτους. Έτσι η μονάδα των 314 δωματίων μετονομάστηκε στις 01/01/2014 σε Athens Ledra Hotel, με την η ιδιοκτήτρια εταιρεία ΑΣΤΥ Α.Ε. να διαχειρίζεται η ίδια και να λειτουργεί το ξενοδοχείο.
Πηγή: Capital

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις