Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2017


"σωματογραφική" της Trina Merry  http://www.trinamerry.com
                                                               (από τον Θωμά Γαζή)

                                           ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΤΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ!


Τα τελευταία χρόνια οι πλανήτες βρέθηκαν σε κάποιες απαιτητικές απέναντι στο ζώδιο σας τροχιές. Ο σκοπός τους ήταν να σας ωριμάσουν αλλά στην προσπάθεια τους αυτή σας έφεραν σε επαφή με πρόσωπα και καταστάσεις που εκούσια ή ακούσια αφαίρεσαν βαθμούς ελευθερίας από τη ζωή σας. ΄Ετσι τώρα έχετε μια έντονη επιθυμία να ανακτήσετε τη χαμένη σας ελευθερία και να κάνετε
κάποιες βαθιές και ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας. Η ανάγκη σας αυτή θα κορυφωθεί στη διάρκεια του 2017 και θα καθορίσει πολλές από τις κινήσεις και τις επιλογές σας. Ο μεγάλος σας δάσκαλος θα είναι και φέτος ο πλανήτης Κρόνος. Έχετε ήδη πάρει τα μαθήματα του και υπό την εποπτεία του θα κινηθείτε με μεγαλύτερη ωριμότητα και αποτελεσματικότητα. Παράλληλα, ο ευεργετικός πλανήτης Δίας (που κυβερνάει το ζώδιο σας) θα συντονίζεται στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς αρμονικά απέναντι σας, θα δημιουργεί καινούργιες για σας ευκαιρίες και θα σας προστατεύει από τις "κακοτοπιές"! Επιπλέον, ο Δίας θα σας φέρει σε επαφή με ανθρώπους που έχουν παρόμοιες με εσάς ιδέες και αντιλήψεις, με τους οποίους θα σχηματίσετε ένα κοινό μέτωπο, με τη μορφή ενός συλλόγου, ενός σωματείου, μιας οργάνωσης κ.λ.π. Ίσως καταφέρετε να κάνετε φέτος κάποιες πολύ δυνατές και χρήσιμες - σε πρακτικό επίπεδο - φιλίες και συμμαχίες.

                                        Επαγγελματικά - Οικονομικά

Με τον πλανήτη των "επαγγελματικών" και της "καριέρας", τον Κρόνο, να συνεχίζει να "διελαύνει" στο ζώδιο σας οι προοπτικές σε αυτούς τους δύο τομείς είναι εξαιρετικές φέτος! Ενδεχομένως όχι ακριβώς με τον τρόπο που θα επιθυμούσε ένας παραδοσιακός Τοξότης (π.χ. μέσα από ευνοϊκές συγκυρίες). Ο Κρόνος είναι αυστηρός και απαιτητικός πλανήτης και ζητάει από τους εκπροσώπους του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται να εργαστούν πολύ σκληρά και να δείξουν μεγάλη ωριμότητα και υπευθυνότητα, για να τους φέρει τα δώρα του (επαγγελματική άνθιση, προαγωγή, ευρύτερη κοινωνική και επαγγελματική αναγνώριση). Διαφορετικά, ο Κρόνος μπορεί να λειτουργήσει αντίστροφα και να φέρει στα άτομα που επηρεάζει ηχηρές αποτυχίες, πτώση και επαγγελματική και κοινωνική απαξίωση! Φροντίστε λοιπόν να εκμεταλλευτείτε φέτος τη θετική πλευρά του "άρχοντα των δακτυλιδιών" (ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Δεκεμβρίου)!

Οι κοινωνικές σας επαφές και κάποιες γνωριμίες "κλειδί" που ενδεχομένως θα κάνετε στους ερχόμενους μήνες θα λειτουργήσουν εξαιρετικά υποστηρικτικά απέναντι στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Είναι πολύ πιθανό να σας έρθουν σημαντικές καινούργιες δουλειές μέσα από κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σας περιβάλλον, σε ένα σύλλογο, σωματείο κλπ. Όσο πιο ομαδικά και συλλογικά κινηθείτε μέσα στο 2017 τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας θα έχετε. Θα ευνοηθούν ιδιαίτερα όσοι/ες από σας ασχολούνται με ελεύθερα επαγγέλματα, με χώρους που σχετίζονται με την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών, με τη σύγχρονη τεχνολογία και γενικά με κάποιο υπερσύγχρονο, ασυνήθιστο αντικείμενο.

Για να έχετε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, προτιμήστε να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε σημαντικές συναλλαγές και διαπραγματεύσεις στις ευνοϊκές για σας περιόδους 8 - 12 Ιανουαρίου, 14 - 31 Μαρτίου, 4 - 17 Μαΐου και 7 - 25 Ιουλίου. Ο πλανήτης του εμπορίου και των συναλλαγών, ο Ερμής, θα είναι ταυτόχρονα τότε ορθόδρομος και αρμονικός απέναντι στο ζώδιο σας! Και ακόμη πιο πρόσφορο διαγράφεται το διάστημα 6 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου, που ο φτεροπόδαρος θεός θα κινείται ορθόδρομα μέσα στον Τοξότη!

Φροντίστε να κινηθείτε προσεκτικά στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου και από τις 3 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Ο πλανήτης Ερμής θα είναι ανάδρομος τότε και θα σχηματίζει ταυτόχρονα κρίσιμες όψεις με το ζώδιο σας. Ίσως συναντήσετε στις συγκεκριμένες περιόδους μια έλλειψη συντονισμού, σύγχυση και πολλές καθυστερήσεις.

Στο οικονομικό μέτωπο, ίσως έχετε υποστεί μεγάλες οικονομικές απώλειες τελευταία (ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 2 Δεκεμβρίου - σας επηρεάζει δυσαρμονικά εσάς ο Ποσειδώνας, τον οποίο πολλοί θεωρούν σαν ένα πλανήτη που φέρνει μια "κακοδαιμονία" στους ανθρώπους - από την άλλη όμως ο ίδιος αυτός πλανήτης δημιουργεί κυριολεκτικά θαύματα!). Φέτος θα καταφέρετε να κάνετε μια σειρά από δεξιοτεχνείς χειρισμούς και χάρη σ' αυτούς θα ξεκαθαρίσετε πολλές επιβαρυμένες υποθέσεις σας και θα αρχίσετε να ανακάμπτετε! Ίσως προκύψει μια απροσδόκητη άνθιση στα οικονομικά σας, ειδικά αν δραστηριοποιήστε σε χώρους που έχουν να κάνουν με τα ηλεκτρονικά, με την υψηλή τεχνολογία, με συλλόγους και σωματεία, με την ψυχαγωγία, την καλλιτεχνία και τα θεάματα.


                                                                  Αισθηματικά

Ιδιαίτερα "θερμή" διαγράφεται η φετινή χρονιά για σας τους/τις Τοξότες. Θα σας δώσει ευκαιρίες για να ζήσετε τη μαγεία του έρωτα και για να υλοποιήσετε πολλές "απαγορευμένες" επιθυμίες σας. Η πρόβλεψη αυτή ίσως ακούγεται υπερβολικά αισιόδοξη στα αυτιά όσων από εσάς γνωρίζουν ότι στον Τοξότη βρίσκεται ο αυστηρός και περιοριστικός πλανήτης Κρόνος, ο οποίος έχει τη φήμη ότι δρα ανασταλτικά στον ερωτικό τομέα. Αυτό ισχύει σε κάποιον βαθμό αλλά όχι ολοκληρωτικά (ο μεγάλος αμερικάνος αστρολόγος Steven Forrest έχει πει το εξής: "Ο Κρόνος δεν μας απαγορεύει να ονειρευόμαστε αλλά μας ζητά να ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ τα όνειρα μας!").

Ο Κρόνος δεν θα σας απαγορεύσει λοιπόν να ζήσετε τον έρωτα φέτος, απλά θα σας αποτρέψει να κάνετε απερίσκεπτες και επιπόλαιες ενέργειες (ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 2 Δεκεμβρίου, που μπορεί τη μια στιγμή να βρεθείτε να πετάτε στα σύννεφα αλλά την αμέσως επόμενη να προσγειωθείτε οδυνηρά και να νιώσετε τραγικά απογοητευμένοι). Αυτό που σας ζητάει ο Κρόνος είναι να κάνετε ώριμες επιλογές στον ερωτικό τομέα, επιλογές οι οποίες δε θα σας εκθέσουν απέναντι στον εαυτό σας και στους δικούς σας ανθρώπους. Ο "πλανήτης των δαχτυλιδιών" επηρεάζει πιο έντονα φέτος όσους από εσάς έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Δεκεμβρίου.

Σε γενικές γραμμές, το 2017 δείχνει να είναι μια επαναστατική και απελευθερωτική χρονιά, που θα σας δώσει ευκαιρίες για να απεγκλωβιστείτε από τυχόν φθαρμένες σχέσεις και καταστάσεις και να ζήσετε καινούργιες συναρπαστικές εμπειρίες στον έρωτα (χάρη στην παρουσία του ευεργετικού Δία στον ηλιακό σας ενδέκατο Οίκο). Τα πράγματα πάντως μπορεί να μην είναι τόσο σαφή και συγκεκριμένα, αφού ορισμένες σχέσεις σας μπορεί να τροχιοδρομήσουν επί μακρόν πάνω στη λεπτή γραμμή που διαχωρίζει την ερωτική φιλία από την ουσιαστική σχέση (με την πλάστιγγα να γέρνει τελικά προς τη μεριά της τελευταίας).

Από την άλλη, ο πλανήτης του έρωτα η Αφροδίτη θα σας στείλει εξαιρετικά ερωτικές ενέργειες φέτος, αφού ειδικά στο πρώτο μισό της χρονιάς - και από μια ιδιότροπη κίνηση της πάνω στον ουρανό - θα κινείται διαρκώς σε μια εξαιρετικά αρμονική απέναντι σας θέση. Η Αφροδίτη θα σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς και επιθυμητούς στα μάτια των άλλων και στο συγκεκριμένο διάστημα θα μετατρέψει τον έρωτα σε ένα συναρπαστικό (και φαινομενικά τουλάχιστον ανέμελο) παιχνίδι για σας. Ειδικά στο τρίμηνο Φεβρουαρίου - Απριλίου αναμένεται να νιώσετε ζωηρά χτυποκάρδια και ίσως παραδοθείτε ανεξέλεγκτα στη δίνη ενός καινούργιου έρωτα που θα προκύψει στη ζωή σας.

Αρκετά ευνοϊκό διαγράφεται το διάστημα 13 Αυγούστου - 6 Σεπτεμβρίου. Ίσως κάνετε τότε γοητευτικές γνωριμίες και ζήσετε έντονες ερωτικές περιπέτειες. Το κλείσιμο της χρονιάς σας χαρίζει ένα πολύ "καυτό" μήνα, αφού τον ερχόμενο Δεκέμβριο η Αφροδίτη θα διελαύνει μέσα στο δικό σας ζώδιο! Είναι πιθανό να δεχτείτε τότε ένα σμήνος βελών από τον μικρό φτερωτό θεό και να ζήσετε πολλές "νύχτες αξημέρωτες"! 

Θωμάς Γαζής
Copyright: Θωμάς Δ. Γαζής
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Θωμάς Γαζής "αστρολογεί" για πάνω από δύο δεκαετίες. Επιμελήθηκε για πολλά χρόνια τις αστρολογικές προβλέψεις των περιοδικών "Γυναίκα" και "Τηλέραμα", ενώ έχει συνεργαστεί με το "¨Αστρα και Όραμα" και πολλά ακόμη ελληνικά αστρολογικά περιοδικά. Άρθρα του έχουν φιλοξενηθεί σε κορυφαία αμερικάνικα, ιταλικά και ισπανόφωνα αστρολογικά περιοδικά και ιστότοπους. Έχει παραστεί σαν ομιλητής - εκπροσωπώντας πάντα την Ελλάδα - σε δεκάδες κορυφαία αστρολογικά συνέδρια ανά τον πλανήτη.

Η σελίδα Facebook του Θωμά Γαζή  
Το ιστολόγιο του Αστρολογία με Α κεφαλαίο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις