Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Πιο ΚΕΕΡΦΑ πεθαίνεις.- AYTOI ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙΓΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ? (photos)

Ο Ομπάμα έριξε 26171 βόμβες (ΜΟΝΟ 2016). 
Επί Ομπάμα εγκρίθηκαν 10 φορές περισσότερες επιθέσεις με drone απ' ότι επί Τζορτζ Μπους (ΜΟΝΟ 2016). 

Ο Κλίντον διέλυσε την Γιουγκοσλαβία. 
Οι Μπους ρήμαξαν το Ιράκ.
Η Χίλαρι οργάνωσε όλες τις πορτοκαλί επαναστάσεις.
Έτσι για να βλέπουν κάποιοι ότι όλα είναι υποκινούμενα. 
Πιο ΚΕΕΡΦΑ πεθαίνεις.


Υπάρχει και η σκοτεινή πλευρά της προεδρίας του Ομπάμα...Όπως οι 26.171 βόμβες που έριξαν οι ΗΠΑ μόνο το 2016!


Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι αναμφίβολα ένας εκ των αμερικανών προέδρων που στη χώρα του απολαμβάνει τα υψηλότερα ποσοστά δημοφιλίας κατά την αποχώρηση του από τον Λευκό Οίκο και είναι επίσης από τους δημοφιλέστερους προέδρους των ΗΠΑ που ανέλαβε ποτέ το αξίωμα. Ειδικότερα δε τους τελευταίους μήνες, με την παράδοση της εξουσίας να πλησιάζει άλλα και με την ανάδειξη του Ντόναλντ Τραμπ σε διάδοχό του, επικρατεί μια μορφή...φρενίτιδας ενώ οι εκδηλώσεις λατρείας στο πρόσωπό του φτάνουν έως και τα όρια της υπερβολής.







ABC/WaPo poll: Pres. Obama’s end-of-presidency approval rating is in the top tier going back to Franklin Roosevelt: http://abcn.ws/2jw6Lv7 
Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στις ΗΠΑ- δικαιολογημένα ή όχι- επισκιάζονται όμως και κάποια σοβαρά, μελανά για πολλούς, σημεία της διακυβέρνησης Ομπάμα. Ποιος θυμάται για παράδειγμα τη δέσμευση πως μέχρι το τέλος της θητείας του θα έχει κλείσει το Γκουαντάναμο;
Ή ποιος ξέρει πως το 2016, επί προεδρίας Ομπάμα εγκρίθηκαν 10 φορές περισσότερες επιθέσεις με drone απ' ότι επί Τζορτζ Μπους και πως οι ΗΠΑ βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση για περισσότερο καιρό απ' ό,τι σε κάθε άλλη Προεδρία των ΗΠΑ;
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Independent, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα, ο Ομπάμα αύξησε σημαντικά τον αριθμό των βομβών που έπληξαν αρκετές χώρες ανά τον κόσμο.
Συγκεκριμένα οι ΗΠΑ «έριξαν» μόνο το 2016, 3.000 περισσότερες βόμβες συγκριτικά με το 2015 ανεβάζοντας τον αριθμό των επιθέσεων σε 26.171!
statista
Όπως φαίνεται δε στον χάρτη που σχεδίασε το Statista για λογαριασμό του Independent οι περισσότερες βόμβες έπληξαν τη Συρία (12.192 βόμβες) και ακολουθούν το Ιράκ, το Αφγανιστάν, η Λιβύη, η Υεμένη, η Σομαλία και το Πακιστάν.





Ο αριθμός δε που αναφέρεται, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, είναι πολύ πιθανό να είναι σημαντικά μικρότερος του πραγματικού αριθμού βομβών που έχουν «ρίξει» οι ΗΠΑ δεδομένου πως μόνη αξιόπιστη πηγή προέρχεται μόνο από έναν μικρό αριθμό χωρών και ένας μεγάλος αριθμός βομβών μπορεί να χαρακτηρίζονται από το Πεντάγωνο ως μόνο «ένα χτύπημα».
Από τις επιβεβαιωμένες πάντως επιθέσεις η συντριπτική πλειοψηφία, 24.287 στόχευαν τη Συρία και το Ιράκ, σύμφωνα και με την ανάλυση των επίσημων στοιχείων από τον Micah Zenko, συνεργάτη του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων.
Η έρευνα του κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι ΗΠΑ έριξαν το 79% του συνόλου των 30.743 βομβών των συμμαχικών χωρών που δρουν στην περιοχή.

Έτσι ενώ ο Ομπάμα μείωσε τον αριθμό των αμερικανών στρατιωτών που υπηρετούν σε Αφγανιστάν και Ιράκ αλλά πολλαπλασίασε τη χρήση μη επανδρωμένων αεροπορικών επιδρομών. 

....


Ο Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ,
 ΤΟ ΚΕΕΡΦΑ   και οί ...
Μπίζνες Καλά Οργανωμένες

Που δρούν ασύστολα για την καταστροφή της Ελλάδας, και την ανταλλαγή του γηγενούς πληθυσμού με ακόμα φτηνότερα εργατικά και εξαθλιωμένα χέρια, πρός εκμετάλευση και απο τους ίδιους ... Ολα στον βωμό του νεοταξισμού και του συγκεντρωτικού Πλουτισμού των διεθνών εγκληματιών του κόσμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΑΣΣΑΝΤ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ
https://www.youtube.com/watch?v=uzmVh...
ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ... ΙΔΙΩΣ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ !!!
ΖΗΤΩ Ο ΑΣΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟ 92% ΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!

Τελικά πρόκειται για ανθρωπισμό πραγματικά ??
η για μία ακριβοπληρωμένη ΜπίζναΚαλά Οργανωμένη εκατομμυρίων
και πάμε να καμαρώσουμε τώρα τους πονόψυχους....
Πολλές είναι οι συζητήσεις που ξεκίνησαν για το έργο των διαφόρων ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα σε σχέση με το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα. Το Off The Record κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στο απόρρητο καταστατικό μισθοδοσίας μίας συγκεκριμένης από αυτές τις ΜΚΟ που σύμφωνα με τις πληροφορίες δραστηριοποιείται στις περιοχές ΒΙΑΛ και Σούδας στη Χίο. Ως γνωστόν, το μεγαλύτερο τουλάχιστον μέρος αυτών των χρημάτων προέρχεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Χωρίς να αμφισβητούμε ότι αρκετές ΜΚΟ προσφέρουν όντως έργο, δημοσιεύουμε τον ακόλουθο πίνακα μηνιαίας μισθοδοσίας για να δείξουμε ότι πολλές φορές πιθανόν τα κίνητρα βοήθειας στους πρόσφυγες μπορεί να μην είναι μόνο ανθρωπιστικά. 

Μετά τις Νεοταξίτικες εκδηλώσεις κατά των Συρίων βλέπουμε τους ντόπιους (εν Αγρινίω) πρέσβεις των νεοταξιτών (Τμήμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ), να καλούν τους πάντες άρδην σε φιλανθρωπία όλων των μεταναστών,
Και όχι μόνο των Συρίων που έρχονται μέσα από τα ερείπια, με τις οικογένειες τους και τα παιδιά τους, και θέλουν να ταξιδέψουν στην Ευρώπη και όχι να κλειστούν φυλακή στα στρατόπεδα συγκέντρωσης που τους έχουν ετοιμάσει οι Μπίζνες Καλά Οργανωμένες, αλλά και των στρατιωτών που στέλνει η Τουρκία με τους Αμερικάνους.
Δεν ξεχωρίζουν τους μετανάστες του πολέμου από τα λαθροτόμαρα του ISIS που έχουν εισβάλει στην χώρα, μιας και είχαν διαδηλώσει υπέρ των πληρωμένων μισθοφόρων του ΟΜΠΑΜΑ στην Αθήνα.
 (.. οπως είδατε στο Βίντεο...)
(Στο κείμενο του καλέσματος τους ευτυχώς μετά τα δικά μας σχόλια αφαίρεσαν τα προπαγανδιστικά τους ατοπήματα)
Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Στέλιος Μερμίγκης τόνισε » Το Ανυπότακτο Αγρίνιο συμβάλει με την σειρά του, όπως και άλλοι φορείς της πόλης όπως το Εργατικό Κέντρο, η Β ΕΛΜΕ, στο να αναδείξει την φετινή πλευρά της ζωής που είναι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά απέναντι στο πιο κατατρεγμένο κομμάτι της ανθρωπότητας που είναι οι πρόσφυγες, που δεν φέρουν καμία ευθύνη, παρά ταύτα έχασαν τα σπίτιά τους και τους ανθρώπους τους και παίρνουν τον δρόμο της προσφυγιάς. Ο οικονομικά χειμαζόμενος ελληνικός λαός απ το υστέρημά του δείχνει τις πραγματικές αξίες της Ευρώπης και όχι την λασπουριά και τα συρματοπλέγματα της Ειδομένης που αντανακλούν μια Ευρώπη φρούριο, μισαλλόδοξη και κρυπτοφασιστική. Απέναντι στο ζοφερό μέλλον που μας ετοιμάζουν, μια Ελλάδα δηλαδή αποθήκη ψυχών το Ανυπότακτο Αγρίνιο προσπαθεί να αναδείξει και πολιτικά το θέμα, αλλά και εμπράκτως αναδεικνύοντας παράλληλα και την ιστορική μνήμη του τόπου που ήταν τόπος κατανομής προσφύγων. Θεωρούμε ότι δεν θα τελειώσει το προσφυγικό αλλά ας φροντίσουμε όλοι να αντιταχθούμε στο δηλητήριο και στο μίσος που προσπαθούν διάφοροι ιεροκήρυκες να μας ποτίσουν».

Και στο Βίντεο αποδεικνύεται ποιοί στήριζαν το κατατρεγμένο κομμάτι της Συρίας που σήμερα έχουν πεταμένους μέσα στις λάσπες της ειδομένης για να κερδίσουν παχυλά ευρώ απο τους ΑμερικανοΕυρωφασίστες οι Μπίζνες ΚαλάΟργανωμένες τους.

Οι φονιάδες της MARFIN
Δεν είναι ο Αλέξης Γρηγορόπουλος και δεν είναι ο Παύλος Φύσσας. Δεν είναι λαθρομετανάστες και δεν είναι αυτόχειρες. Δεν ανήκουν στο Πάνθεον των ηρώων του ΣΥΡΙΖΑ..., του ΠΑΜΕ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αντίθετα είναι θύματα τους. Το μόνο τους έγκλημα είναι ότι ήθελαν να εργαστούν παρά τις σαφείς εντολές που είχαν δώσει οι αναρχοαριστεροί. Το πλήρωσαν με τη ζωή τους και παραμένουν ανώνυμα θύματα.... που οι δολοφόνοι τους δεν έχουν δικαστεί για τα εγκλήματα τους.
EINAI OI:
Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών, Επαμεινώνδας Τσακάλης, 36 ετών και ένα αγέννητο μωρό....
Γι' αυτούς δεν έκλαψε κανείς και ποτέ δεν υπήρξε
επαίτιος του Θανάτου τους....

Ο ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ

(κλίκ εδώ)

...εδώ ο ίδιος KYΡΙΟΣ υπέρ των Αλβανών...

Στη Θεσσαλονίκη... σε "αντιρατσιστική" διαδήλωση ανέμιζαν τη σημαία των φονιάδων αποκεφαλιστών! Καλά τα οικόσιτα της Μοσάντ, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ Β΄ (ΛΑΕ Λαφαζάνη) τι δουλειές έχει με τους επαγγελματίες "αντιρατσιστές", πότε θα απογαλακτιστεί από την ιμπεριαλιστική "αριστερά";
Στη Θεσσαλονίκη ανέμιζαν τις σημαίες των φονιάδων αποκεφαλιστών, στην διαδήλωση "αριστερών" υπέρ μεταναστών!
Ως που η ξεφτίλα των επαγγελματιών "αντιρατσιστών";
"Προφητικό" το χθεσινό κάλεσμα ΣΑΜΠΟΤΑΖ στην σημερινή συγκέντρωση των "Αριστερών" ΜΚΟ! ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ!, αλλά τα οικόσιτα της Μοσάντ στην Ελλάδα και μάλιστα με "αριστερό" φερετζέ... συνεχίζουν το "βιολί" τους!
Τους "μετριοπαθείς" δολοφόνους, έχουν αναλάβει εργολαβικά τα οικόσιτα των μυστικών υπηρεσιών και πρεσβειών, να τους βάλουν στο προσκήνιο. Δείτε πως τους...
επιστρατεύουν και στις ΗΠΑ, να "διαδηλώνουν" με τις σημαίες των αποκεφαλιστών.
Και καλά οι γνωστοί "ελευθεριακοί" των ΜΚΟ... η ΛΑΕ του Λαφαζάνη, δεν έχει ακόμη το κουράγιο να πάψει να είναι ένας ΣΥΡΙΖΑ Β΄;

Τι δουλειά έχουν και συνεχίζουν στη γραμμή Ήσυχου, εναντίον της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης του λαού της Συρίας, στο πλευρό των φονιάδων;
Στην Ιταλία, η αριστερά πετάει έξω από τις διαδηλώσεις για την Παλαιστίνη κι ενάντια στο ΝΑΤΟ τους υπαλλήλους της Μοσάντ, που πηγαίνουν να διεισδύσουν με "αριστερό" φερετζέ: Τεράστια πανιταλική διαδήλωση εναντίον του NATO, για την Ειρήνη στη Νάπολη! Πέταξαν έξω από τη διαδήλωση τους υποστηρικτές της "μετριοπαθούς" αντιπολίτευσης στη Συρία, αφού τους στηρίζει το ΝΑΤΟ!
Ορισμένοι πίστεψαν ότι έχει κλείσει το "κεφάλαιο' υποστήριξης των δολοφόνων του Συριακού λαού... όμως η χθεσινή παρουσία τους με παρότρυνση των γνωστών επαγγελματιών "αντιρατσιστών", σηματοδοτεί μια νέα έξαρση και προβολή τους...
Σε πλήρη συντονισμό και με αυτή την κυβέρνηση που συνεχίζει το φονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας...
...στο 1:25΄ δείτε πως υψώνεται η σημαία των φονιάδων του λαού της Συρίας
Δεν ξεχνάμε τα "αριστερά" σούργελα, των "αντιρατσιστικών" ΜΚΟ... που στήριξαν τους μισθοφόρους φονιάδες!
Αν αυτοί είναι "αριστεροί"... τότε ποιοι είναι οι πράκτορες των ιμπεριαλιστών;
Η Χεζμπολά;
Το Κομμουνιστικό Κόμμα Συρίας;
Η Λαϊκή Πολιτοφυλακή του Συριακού λαού;
Ο Αραβικός στρατός της Συρίας;
"Αμετανόητος"... αυτός ο τύπος... ο μεγάλος "αριστερός επαναστάτης"... με ντοκουμέντα στήριξε τους φονιάδες μισθοφόρους των ιμπεριαλιστών στη Συρία, και χωρίς ντροπή γιόρταζε τα "2 χρονια απο την εναρξη της Επαναστασης στην Συρια"...
Κι ακόμη αυτός ο επαγγελματίας "επαναστάτης" εξυπηρέτησης υπηρεσιών... πουλάει "αντιρατσισμό"!
Ουίνστον Τσώρτσιλ : «στο μέλλον οι Φασίστες θα κρύβονται πίσω από τον Μανδύα του ανθρωπιστή και του Αντιφασίστα».
(Κάτι ήξερε ο μέγας σιωνισταράς - αρχιφασίστας)
Oρίστε και η απόδειξη: στο πανό γράφει "Αλληλεγγύη στο Ισραήλ"....
(antifa action)
Αφιερωμένο σε όσους τρώνε το κουτόχορτο των
 Μπίζνες-Καλά-Οργανωμένες..

 Επαίτιος πολυτεχνείου 17/11/2016
Τελικά δεν είναι απλά ''αντιεξουσιαστές'' ή ''γνωστοί άγνωστοι'' που καίνε την Ελληνική σημαία...
είναι οι γνωστοί ανθέλληνες του ΚΕΕΡΦΑ του Πέτρου Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΚΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ.. ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ!
ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ???
είναι οι γνωστοί ανθέλληνες του ΚΕΕΡΦΑ
του Πέτρου Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ
ΚΕΕΡΦΑ
Ποιός είναι ο Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Κλίκ εδώ)
ΚΕΕΡΦΑ κατά Ελλάδας (Κλίκ εδώ)
http://www.sotos206.gr/mkogreecenew/index.htm

 http://www.sotos206.gr/mkogreecenew/keerfa-konstantinou.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις