Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

EΛΛΑΣ TO ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Σύμφωνα με την εν λόγω μελέτη που δημοσιεύει η Ένωση Ελληνικών τραπεζών αποκαλύπτεται πλήρως ο απολυτός στρατηγικός στόχος των διεθνών τραπεζιτών για την Ελλάδα.

 Σύμφωνα λοιπόν με αυτά τα στοιχεία το σύνολο του Ενεργητικού των Ελληνικών τραπεζών ανέρχεται στα 312 δις εκ των όποιων μόνο τα 195 δις είναι από την πραγματική τραπεζική λειτουργία μια και αυτά είναι το σύνολο των χορηγήσεων..
Τα υπόλοιπα 117 δις προέρχονται από άλλες δραστηριότητες δηλαδή το 38% του ενεργητικού των τραπεζών είναι από μη τραπεζικές εργασίες. 
Επίσης αυτό που έχει αξία και αποκαλύπτει πλήρως τον σχεδιασμό τους στην Ελλάδα είναι ο στόχος που έχουν βάλει για την διαχείριση του 38% των κόκκινων δανείων...
Επίσης αυτό που έχει αξία να τονιστεί είναι το γεγονός πως υπάρχει μια αναντιστοιχία μεταξύ του συνόλου των καταθέσεων και αυτών που έχουν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις με μια διαφορά της τάξεως των 12 δις..και αναρωτιόμαστε εμείς ποιος άλλος έχει καταθέσεις τέτοιου μεγέθους πέραν αυτών;;
μήπως είναι το αδρανές μη εμπορικό χρήμα που επανεισαγουν οι τραπεζίτες στο κύκλωμα της οικονομιαε και αυτό θα φτάσει τα 70 δις το 2023..
Η Ελλάς το απόλυτο πείραμα των διεθνών τραπεζιτών με απόλυτα νούμερα στόχους και χρονοδιαγράμματα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις