Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

EKTAKTO TΩΡΑ - Μήνυση καταθέτει η συναγωνίστρια του Κινήματος Δεν Πληρώνω στη συμβολαιογράφο που βιαιοπράγησε εναντίον της τραυματίζοντάς την! Αυτή τη στιγμή έχει συλληφθεί

Τώρα στο τμήμα Αμπελοκήπων. Μήνυση καταθέτει η συναγωνίστρια του Κινήματος Δεν Πληρώνω στη συμβολαιογράφο που βιαιοπράγησε
εναντίον της τραυματίζοντάς την λίγο μετά την προσπάθειά της να τελέσει παράνομο πλειστηριασμό εκτός Ειρηνοδικείου. Δεκάδες συναγωνιστές στο τμήμα. Κατέφθασε και ο αρχισυμβολαιογράφος Ρούσκας για πολιτική στήριξη στο κύκλωμα των τραμπούκων-κορακιών. 
Η κλιμάκωση του αγώνα μας η απάντηση τους!
Θα νικήσουμε!

Η εικονιζόμενη συμβολαιογράφος, Μορφονιού Ιορδάνα (Χαριλάου Τρικούπη 24, Εξάρχεια) που βιαιοπράγησε ενάντια της συναγωνίστριάς μας και προσπάθησε να τελέσει παρανόμως πλειστηριασμό για λογαριασμό της Eurobank, στο κυλικείο του Ειρηνοδικείου Αθηνών.
Αυτή τη στιγμή έχει συλληφθεί και βρισκόμαστε στο Α.Τ. Αμπελοκήπων όπου καταθέτουμε μήνυση.
Ο Αγώνας κλιμακώνεται!


Αρχικά οι πολίτες  που βρίσκονταν στον χώρο του Ειρηνοδικείου Αθηνών για  να δηλώσουν την αντίθεσή τους στους πλειστηριασμούς ήρθαν τετ α τετ με τους συμβολαιογράφους οι οποίοι κάθονταν κοντά στο κυλικείο.
Όταν ένας διαδηλωτής φώναξε ότι οι συμβολαιογράφοι πραγματοποιούν τον πλειστηριασμό ηλεκτρονικά από το κυλικείο, επικράτησε ένταση με τους διαμαρτυρόμενους  να διώχνουν έξω από το κτήριο τους συμβολαιογράφους.
Τα πνεύματα οξύνθηκαν περισσότερο όταν ένας από τους διαμαρτυρόμενους κατήγγειλε ότι μια συμβολαιογράφος τον έσπρωξε βίαια.
Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου αλλά και τα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω», ζήτησαν τη σύλληψη της συμβολαιογράφου για βιαιοπραγία και η γυναίκα προσήχθη και οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. 
Όπως ανέφεραν οι διαδηλωτές, μεταξύ των 25 πλειστηριασμών που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα, οι 15 αφορούσαν σπίτια, πρώτες κατοικίες, ενώ οι υπόλοιποι αφορούσαν επιχειρήσεις. 
Ενταση και στη Θεσσαλονίκη
Ένταση επικράτησε και στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου της Θεσσαλονίκης μεταξύ μελών του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης και της Αστυνομίας.
Όπως αναφέρει το Thestival.gr, όλα ξεκίνησαν όταν μέλος του Συντονισμού ανέβηκε στην έδρα και απαίτησε από τους συμβολαιογράφους που βρίσκονταν στην αίθουσα να αποχωρήσουν.
Η Αστυνομία προσπάθησε να απομακρύνει τον διαδηλωτή. Οι υπόλοιπο συγκεντρωμένοι αντέδρασαν με αποτέλεσμα να επικρατήσει για αρκετή ώρα ένταση τόσο στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου , όσο και έξω από αυτή, ενώ προς την έδρα πετάχτηκε και μπουκάλι με νερό. Την ίδια στιγμή οι συμβολαιογράφοι φυγαδεύτηκαν.
Άνδρες της Αστυνομίας προσπάθησαν να συλλάβουν δύο άτομα, ωστόσο με παρέμβαση των μελών του συντονισμού δεν τα κατάφεραν.
Ματαίωσαν τον πλειστηριασμό καταστήματος Λαρισαίου
Όπως αναφέρει το Onlarissa.gr, με δυναμική τους παρέμβαση το μεσημέρι της Τετάρτης, στο Ειρηνοδικείο Λάρισας, δεκάδες μέλη οργανώσεων και φορέων ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις περιουσιών, ματαίωσαν την προγραμματισμένη για σήμερα διαδικασία πλειστηριασμού, εκ μέρους τραπεζικού ιδρύματος, του καταστήματος Λαρισαίου επιχειρηματία, για οφειλή 69.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις