Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΤΕΛΙΚΑ MAZI ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ... Διέφυγε στην Βραζιλία ο Γιάννος Παπαντωνίου;

Στην Βραζιλία βρίσκεται πιθανότατα - αλλά σίγουρα βρίσκεται πλέον εκτός Ελλάδος- ο πρώην υπουργός Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας Γιάννος Παπαντωνίου, "για λόγους υγείας" όπως ο ίδιος διαβεβαιώνει.

Επιβιβάστηκε με άκρα μυστικότητα σε αεροσκάφος της Lufthansa με προορισμό το Μόναχο ή το Λονδίνο την περασμένη Πέμπτη, λόγο πριν την καλέσει ο ανακριτής για την υπόθεση του πόθεν έσχες των 3,2 εκατ. δολαρίων που βρέθηκαν σε δικό του λογαριασμό και της γυναίκας του, όπως επίσης και για τη διακίνηση 40 εκατομμυρίων δολαρίων από λογαριασμούς που διατηρούσαν στο κατάστημα της τράπεζας HSBC στην Γενεύη.
Το σημαίνον στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. εν συνεχεία συνέχισε το ταξίδι του για το Ρίο ντε Τζανέϊρο με ιδιωτικό τζετ που ανήκει σε φίλο του Έλληνα επιχειρηματία.Πηγές του περιβάλλοντός στους οποίους τέθηκε το σχετικό ερώτημα υποστηρίζουν ότι το ταξίδι του πρώην τσάρου της ελληνικής οικονομίας στη Βραζιλία γίνεται για λόγους υγείας.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπαντωνίου φέρεται να έχει σοβαρή πάθηση στο συκώτι και αποφάσισε να εμπιστευθεί την ιατρική παρακολούθησή του σε φίλο του, έλληνα, ειδικό γιατρό που ζεί και εργάζεται στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Τώρα πώς γίνεται από ολόκληrη Ευρώπη ο καλός γιατρός να βρίσκεται στην Βραζιλία, είναι ένα θέμα.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα στελέχη του ΣΔΟΕ εντόπισαν στοιχεία που αποκαλύπτουν ότι στον λογαριασμό του κ. Παπαντωνίου στην HSBC Γενεύης τα χρήματα δεν έμπαιναν με εμβάσματα από ελληνικές τράπεζες, αλλά η μεταφορά γινόταν από άλλες τράπεζες του εξωτερικού, παράλληλα δε, εκτός από την HSBC Γενεύης, χρήματα βρέθηκαν και σε λογαριασμό του πρώην υπουργού σε τράπεζας της Σιγκαπούρης.
Ο Γ.Παπαντωνίου δεν είναι Άκης... Έχει ισχυρούς προστάτες στην γραφειοκρατία των Βρυξελλών και βέβαια σε πολλές εταιρείες-κολοσσούς.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις