Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Αποκλειστικό ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ!!! - Γεώργιος Ρούσκας: O πρόεδρος Tου Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, Υπόδικος νο2 του Παραδικαστικού Κυκλώματος!!!


Γεώργιος Ρούσκας: Ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, Υπόδικος νο2του Παραδικαστικού Κυκλώματος!!!


Αποκλειστικό ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ!!!

 


Γεώργιος Ρούσκας: Ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, Υπόδικος νο2του Παραδικαστικού Κυκλώματος, αρχιερέας των πλειστηριασμών, αγαπημένο κοράκι τραπεζιτών-κυβέρνησης-ΣΚΑΙ. Δεν είναι προφυλακισμένος… Απαιτεί καταστολή και ποινικοποίηση του Κινήματος κατά των πλειστηριασμών!
Ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών και υπόδικος για το Παραδικαστικό κύκλωμα νο2, Γιώργος Ρούσκας, είναι γνωστός πλέον στο ευρύ κοινό από τις συνεχείς παρουσίες του σε κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς, μέσω των οποίων του έχει ανατεθεί από κυβέρνηση και τραπεζίτες να κάνει τη “βρωμοδουλειά” της προπαγάνδας υπέρ της αναγκαιότητας των πλειστηριασμών και κατά του Κινήματος που εδώ και 4 χρόνια κάθε Τετάρτη, τους αποτρέπει στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας.
Η αλήθεια είναι ότι μετά από κάποιο σημείο, το σύστημα των μεγαλοκαρχαριών άρχισε να κλονίζεται λόγω της διαρκούς και κλιμακούμενης συμμετοχής του Κινήματός μας στα Ειρηνοδικεία, της τεράστιας αποτελεσματικότητας της κινηματικής μας δράσης σχετικά με την αποτροπή των πλειστηριασμών, της μεγάλης απήχησης σε ευρύτατα στρώματα της Ελληνικής Κοινωνίας, αλλά και της απόκρουσης εκ μέρους μας όλων των συκοφαντικών δημοσιευμάτων και της επίθεσης λάσπης, στην οποία προέβαινε το κύκλωμα εκείνο το οποίο “έδινε τα ρέστα του” προκειμένου η Λαϊκή Περιουσία να αρχίσει να εκποιείται σύμφωνα με την προγραμματισμένη “μνημονιακή κανονικότητα”.
Τραπεζίτες-funds-Τροϊοκανοί-κυβερνητικοί-μερίδα του μιντιακού συστήματος καθώς και κοράκια μεταξύ των οποίων και το λούμπεν συμβολαιογραφικό κύκλωμα το οποίο, εργολαβικά έχει αναλάβει το ανήθικο και κατάπτυστο έργο της εκπλειστηρίασης της Λαϊκής Περιουσίας και δεν αποτελεί τίποτα άλλο, παρά μία ελάχιστη μειοψηφία μέσα στο συμβολαιογραφικό σώμα, είχαν φτάσει στο “αμήν” λόγω της διαρκούς μας δράσης.
Προσπάθησαν να μας κατηγορήσουν ως τραμπούκους, κατευθυνόμενους από σκοτεινά συμφέροντα, ότι προστατεύουμε βίλες με πισίνες και κότερα και όχι τα σπίτια του κοσμάκη, ότι υπερασπιζόμαστε “στρατηγικούς κακοπληρωτές” και λοιπές φαιδρότητες, οι οποίες όμως δεν έπεισαν κανέναν και κατέληξαν στην αυτογελοιοποίηση εκείνων που τις επινοούσαν και τις αναπαρήγαγαν. Και αυτό κυρίως, επειδή σημασία δεν έχει μόνο τι λέγεται αλλά και ποιος είναι αυτός που το λέει… Έτσι όταν και τα επιχειρήματα είναι ανύπαρκτα, αλλά και όταν εκείνοι οι οποίοι σε κατηγορούν είναι οι δημοσιογράφοι-υπάλληλοι του Αλαφούζου (Φιλιππίδης, Βουλαρίνος, Νικολάου, Μπογδάνος, Πορτοσάλτε, Λυριτζής, Οικονόμου κλπ) αλλά και ο έχων ελεύθερο βήμα στις εκπομπές τους ανά πάσα ώρα και στιγμή, πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, αρχιερέας των πλειστηριασμών και υπόδικος για σοβαρά εγκλήματα του Παραδικαστικού κυκλώματος νο2, Γιώργος Ρούσκας, τότε αντιλαμβανόμαστε ότι η προπαγάνδα τους πάει άκλαυτη. Κι όλα αυτά λίγους μήνες πριν ξεκινήσουν (θεωρητικά…) οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, μέσω των οποίων σκανδαλωδώς, προκειμένου να παρακαμφθεί το Κίνημα μας, με ένα κλικ η περιουσία του ήδη φτωχοποιημένου Ελληνικού Λαού θα εκποιείται προς όφελος των γνωστών κορακιών και υπ’ευθύνη του γνωστού συμβολαιογραφικού κυκλώματος των πλειστηριασμών. 


Ναι, του κυκλώματος εκείνου, του οποίου τα μέλη έχουν πολλάκις καταγγελθεί και μηνυθεί (Καραμανλή, Δράγιου, Παπαθέου, Καυμενάκη κλπ) από οφειλέτες ή μέλη του Κινήματος, για παράβαση καθήκοντος λόγω διενέργειας παράνομων πλειστηριασμών (εκτός χώρου Ειρηνοδικείου, εκπρόθεσμα κλπ).
Είναι αυτό το κύκλωμα στο οποίο η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και συγκεκριμένα ο κύριος Κοντονής, έδωσε τα κλειδιά προκειμένου να τηρήσουν και να εγγυηθούν τη νομιμότητα και τη δημοσιότητα της διαδικασίας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Είναι το κύκλωμα το οποίο μαζί με τον συντοπίτη του κυρίου Κοντονή, τον κύριο Θεοδόση της newsphone (ο οποίος εντελώς τυχαία με απευθείας ανάθεση ανέλαβε την δημιουργία και διαχείριση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας των πλειστηριασμών), θα πάρουν στα χέρια τους την τύχη 10.000 ακινήτων που θα εκπλειστηριαστούν μέσα στο 2017 και 15.000 που θα εκπλειστηριαστούν μέσα στο 2018.

Μέσα στην απελπισία τους λοιπόν και αφού το Κίνημά μας του έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, το σύστημα έδωσε εντολή στον κύριο Ρούσκα (μαζί με το κοράκι της Θεσσαλονίκης Ιωάννα Χρουσαλά-Μπιλίση και τον συμβολαιογράφο Θ. Χαλκίδη) να συναντηθεί με τους επιτελείς του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης (όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ρούσκα προς τους συμβολαιογράφους) προκειμένου να συζητηθεί, με ποιον τρόπο θα ποινικοποιηθεί και θα κατασταλεί αποφασιστικά το Κίνημα τώρα, αλλά και με ορίζοντα τον Σεπτέμβρη όπου το παιχνίδι θα “χοντρύνει” είτε τελικώς κατορθώσουν να υλοποιήσουν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς είτε όχι (οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ήταν ένα από τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της β’αξιολόγησης, το οποίο φυσικά η κυβέρνηση αποδέχτηκε χωρίς καμία αντίρρηση).

Εδώ η επιστολή Ρούσκα για την συγκεκριμένη συνάντηση


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι, Στις 15 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριο Αναγνωστάκη, τον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης με θέμα την εφαρμογή των άρθρων 965 παρ.7 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και 396 του Ποινικού Κώδικα.
Για την Ελληνική Συμβολαιογραφία παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος και Πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου & Δωδεκανήσου, κ. Γεώργιος Ρούσκας, η Αντιπρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος και Πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης, κα Ιωάννα Χρουσαλά-Μπιλίση και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου & Δωδεκανήσου, κ. Θεόδωρος Χαλκίδης.
Με τιμή Ο Πρόεδρος Γεώργιος Ρούσκας

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη λοιπόν, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται ο τόπος συνάντησης υπόδικων, κατηγορούμενων για βαρύτατα εγκλήματα όπως ο κύριος Ρούσκας, που μιλούν στο όνομα του επαγγελματικού κλάδου των συμβολαιογράφων και συζητούν με ποιον τρόπο θα καταστείλουν το Κίνημα που αντιστέκεται στα Ειρηνοδικεία ενάντια στην εκποίηση της λαϊκής περιουσίας.Άραγε πώς λειτουργούν οι αστικοδημοκρατικοί θεσμοί στη χώρα μας…; Μέσω άτυπων συναντήσεων του υπόδικου για σοβαρότατα εγκλήματα συμβολαιογράφου με όργανα της ΕΛ.ΑΣ και του Υπουργείου Προ. Πο. που συζητούν και συναποφασίζουν με ποιον τρόπο θα “τηρηθεί η νομιμότητα”..;

Η μνημονιακή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει να συμπορευθεί με το πιο παρακμιακό κομμάτι του Ελληνικού και Διεθνούς κεφαλαίου το οποίο διοικεί υπόδικους, φερόμενους ως απατεώνες που ακροβατούν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει ανασύρει από το χρονοντούλαπο τις πιο σκοτεινές μαφιόζικες φιγούρες δοσίλογων, μαυραγοριτών και τις έχει δώσει χώρο και εξουσία να βγουν στο προσκήνιο και να συγκρουστούν σε συνεργασία με θεσμικούς φορείς, με το κομμάτι του Λαού που αντιστέκεται στη νέα κατοχή.
Λογική και επόμενη ήταν λοιπόν η δεύτερη επιστολή του υπόδικου κύριου Ρούσκα, προς τους συναδέλφους τους που ούτε λίγο ούτε πολύ τους καλεί και επισήμως να φορέσουν την κουκούλα και να γίνουν χαφιέδες.




Και επιστέγασμα σε όλα αυτά ήταν η λήξη της γιαλατζί-ψευτοαποχής που δήλωναν ότι έκαναν (ενίοτε με διάφορους αστερίσκους, ενίοτε χωρίς) οι συμβολαιογράφοι.
Όπως αντιλαμβανόμαστε το κύκλωμα που αποτελείται από καμιά 20αριά συμβολαιογράφους σε όλη την Αττική και καμιά 50αριά Πανελλαδικά, έχει αποφασίσει υπό την καθοδήγηση τραπεζιτών και κυβέρνησης να δημιουργήσει κλίμα έντασης και προβοκάτσιας την ερχόμενη Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία της χώρας.
Εμείς θα βρισκόμαστε στις θέσεις μας όπως κάθε Τετάρτη και η παρουσία μας θα είναι στιβαρή, δυναμική και μαχητική.
Μολών λαβέ!
Παρακάτω παραθέτουμε στοιχεία από την ανάμειξη υπόδικου συμβολαιογράφου Γεώργιου Ρούσκα στο Παραδικαστικό Κύκλωμα νο2.
Ξεκινά ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δίκη για τη μεγάλη υπόθεση δράσης του αποκαλούμενου «παραδικαστικού 2» που, μέσω ενός εκτεταμένου και πολυπρόσωπου κυκλώματος με συμβολαιογράφους, δικηγόρους και άλλους, υφάρπαζαν ακίνητα.
Ενώπιον του δικαστηρίου καλούνται να λογοδοτήσουν συνολικά 105 κατηγορούμενοι αντιμέτωποι για αδικήματα που, κατά περίσταση ,αφορούν συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία, απάτη από κοινού, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, απόπειρα εκβίασης, ψευδή βεβαίωση και άλλα.
Οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, φέρονται ότι ως μέλη κυκλώματος εντόπιζαν ακίνητα-φιλέτα, ακατοίκητα και εγκαταλελειμμένα, τα καταλάμβαναν αυθαίρετα και ιδρύοντας εικονικές εταιρίες τα εμφάνιζαν ως ιδιοκτησίες μελών του κυκλώματος με στόχο να τα ιδιοποιηθούν.
Στη δικογραφία καταγράφονται περιπτώσεις που, τέτοιου είδους ακίνητα, τέθηκαν παρανόμως και με παραπλανητικές διαδικασίες σε “στημένους” πλειστηριασμούς. Οι κατηγορούμενοι φέρονται, επίσης, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από έρευνα εφετών ειδικών ανακριτών, να εξαπατούσαν δικαστήρια και να υπόσχονταν σε θύματά τους, έναντι αμοιβής, ευνοϊκές αποφάσεις επικαλούμενοι “καλές διασυνδέσεις” στη Δικαιοσύνη. Η οργάνωση φαίνεται να λάμβανε για κάθε “εξυπηρέτηση” σε δικαστικές υποθέσεις ποσό 25 χιλιάδων ευρώ “ανά φάκελο”.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο κεντρικό ρόλο στην υπόθεση, για την οποία διενεργήθηκε μεγάλη πολύμηνη έρευνα από εφέτες ανακριτές, είχαν συμβολαιογράφοι όπως ο Δημήτριος Μητρέλης που έχει εμπλακεί και στο παρελθόν σε ανάλογες υποθέσεις με εκτάσεις του δημοσίου, στον οποίο αποδίδεται πρωταγωνιστικός ρόλος. Κατηγορούμενος είναι, επίσης, ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου Γιώργος Ρούσκας, αλλά και δικηγόροι, ένας γνωστός κληρικός και άλλοι.
Κρίσιμα στοιχεία για τη δράση της οργάνωσης έχει δώσει δικηγόρος που είναι βασικός μάρτυρας στην δίκη, ο οποίος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για υπόθεση καταπάτησης μεγάλης δασικής έκτασης. Ο δικηγόρος ήταν μέλος της οργάνωσης και το 2009 αποφάσισε να συνεργαστεί με τις Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις