Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Zευγάρι Βρετανών έβγαλε γαμήλια φωτογραφία στη Λίνδο να ερωτοτροπεί

Με έναν διαφορετικό τρόπο είπε ένα ζευγάρι από την Βρετανία να απαθανατίσει το γάμο του αναδημιουργώντας πόζα που ερωτοτροπεί και δημοσιεύοντας την στο facebook.

Μόδα όμως πάει να γίνει το γαμήλιο στοματικό σεξ διότι την παρόμοια πόζα την είδαμε πρώτα από ένα ζευγάρι από την Ολλανδία που μάλιστα έκανε πιο επαγγελματική δουλειά.
Οι Βρετανοί μάλλον λάτρεψαν την «φαεινή» ιδέα των Ολλανδών και φωτογραφήθηκαν στην Λίνδο της Ρόδου να ερωτοτροπούν με το γαμπριάτικο κοστούμι (σόρτς κοντό πουκάμισο) και το νυφικό. Ο Βρετανός γαμπρός μάλιστα σήκωσε το χέρι ψηλά αγναντεύοντας την ελληνική φύση υπερήφανος προφανώς για την πόζα τους. Σαν να μην έφτανε αυτό, το ζευγάρι δημοσιοποίησε τη φωτογραφία στο facebook, με συγγενείς και φίλους να βρίσκουν τη σκηνή ξεκαρδιστική.




«Το είχαμε συμφωνήσει πριν παντρευτούμε ότι θα το κάναμε. Περάσαμε όμορφα και το διασκεδάσαμε», εξομολογείται η 34χρονη νύφη.
Ο γάμος έγινε στις 5 Οκτωβρίου στην περιοχή της Λίνδου στην Ρόδο έτσι όπως βλέπουμε από την ανάρτηση της νύφης στο facebook.
Φυσικά οι φωτογραφιες του ζευγαριου με φόντο την Λίνδο κάνουν το γύρω του κόσμου με δημοσιευματα σε sun και  mirror
Η ανάρτηση της νύφης με τις γαμήλιες φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις