Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΚΑΡΕ...!!! ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΟΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!

Τα πυρά στρατιωτών δέχεται ένας άλλος Βορειοκορεάτης στρατιώτης τη στιγμή που προσπαθεί να διαφύγει από τη χώρα και
να φτάσει στη Νότια Κορέα μέσω της αποστρατιοτικοποιημένης ζώνης.

Η Βόρεια Κορέα παραβίασε τους όρους της συμφωνίας ανακωχής όταν ένας στρατιώτης της πέρασε τη Στρατιωτική Γραμμή Οροθεσίας, τα σύνορα με τη Νότια Κορέα, καταδιώκοντας έναν συστρατιώτη του που προσπαθούσε να αυτομολήσει τη 13η Νοεμβρίου, σύμφωνα με αξιωματικό της Στρατιωτικής Διοίκησης του ΟΗΕ (UNC) στη Σεούλ.


Η UNC έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο το οποίο καταγράφει τη στιγμή που ένας Βορειοκορεάτης στρατιώτης περνάει τα σύνορα για μερικά δευτερόλεπτα ενώ συνάδελφοί του πυροβολούν εναντίον του στρατιώτη που έτρεχε προς τη νοτιοκορεάτικη πλευρά των συνόρων στην προσπάθειά του να αυτομολήσει.

Η UNC ενημέρωσε τη Βόρεια Κορέα για την παραβίαση αυτή της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός σήμερα, ανέφερε ο αξιωματικός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Σεούλ.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, το νοσοκομείο όπου έχει εισαχθεί ο στρατιώτης που αυτομόλησε - ο οποίος είχε τραυματιστεί από πολλές σφαίρες στην απόδρασή του - ανακοίνωσε πως ο άνδρας έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του και αναπνέει πλέον χωρίς μηχανική υποστήριξη, έπειτα από δύο επεμβάσεις για να αφαιρεθούν σφαίρες από το σώμα του.

Ο Βορεικορεάτης στρατιώτης, που απαιτείται να παραμείνει στην εντατική, συνεργάζεται με τους θεράποντες ιατρούς αλλά διστάζει να μιλήσει και μοιάζει σαν να πάσχει από κατάθλιψη, σύμφωνα με το πανεπιστημιακό νοσοκομείο όπου του προσφέρονται φροντίδες.thecaller
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις