Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

EKTAKTO: Εκπομπή κυμάτων χαμηλής συχνότητας στην Αθήνα, πριν το Συλλαλητήριο

Εδώ και λίγες μέρες ακούτε έναν βόμβο το ξημέρωμα? Πριν το συλλαλητήριο για την Μακεδονια, μας βομβαρδίζουν με κύματα χαμηλής συχνότητας.


Ένας υπόκωφος και επίμονος ήχος, ξεκινά τα τελευταία βράδια στην Αθήνα από τη 1 τα μεσάνυχτα με αποκορύφωμα στις 5 το ξημέρωμα. Ένας βόμβος πολύ χαμηλής συχνότητας, που εκπέμπεται σχεδόν περιοδικά, και ταράζει τον ύπνο των κατοίκων.
Πρόκειται για ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας ELF (Extremely Low Frequency), που γίνεται αισθητός σαν υπόκωφος, μπάσος βόμβος.
Παρόμοιος ήχος ακουγόταν στον ουρανό της Θεσσαλονίκης πριν λίγο καιρό.
Είναι ένας βαθύς, υπόκωφος ήχος, που έρχεται από ψηλά, και πέφτει σαν ηχητικό κύμα, προκαλώντας δονήσεις στα κτίρια. Οι κάτοικοι στο κέντρο της Αθήνας, ξαγρυπνούν γεμάτοι ανησυχία, και αναρωτιούνται από πού προέρχεται. Σημειωτέον ότι έχουν πληθύνει τα περιστατικά αιφνίδιων εμφραγμάτων το τελευταίο διάστημα.
Σύμφωνα με καταγραφές, πρόκειται για εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών ραδιοκυμάτων εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας, με την επιστημονική ονομασία ELF.

Είναι κύματα αντίστοιχα εκείνων που εκπέμπουν τα τηλεφωνικά δίκτυα, αλλά ικανά να διαπεράσουν κτίρια, βουνά και θάλασσα. Χρησιμοποιούνται για στρατιωτικές επιχειρήσεις, όταν επιθυμούν να επικοινωνήσουν και να στείλουν ηχητικά μηνύματα από εξαιρετικά μεγάλες αποστάσεις σε υποβρυχια. Η ιδιότητα τους αυτή να διαπερνουν τα φυσικά εμποδια, έχει αξιοποιηθεί επίσης στην κατασκευή «γεωραντάρ», που προσφέρουν πληροφορίες για τη σύσταση του υπεδάφους σε μεγάλα βάθη, έως και 100 χιλιόμετρα από την επιφάνεια του εδάφους.
Όσον αφορά την εφαρμογή τους στις τηλεπικοινωνίες, σημειώνεται ότι τα κύματα αυτά, μπορούν να μεταδώσουν λέξεις, και μικρές φράσεις, χωρίς να χρειάζεται αποκωδικοποίηση μέσω της χρήσης τηλεφωνικής συσκευής, αλλά με τρόπο που γίνεται αισθητός κατευθείαν από το αυτί ως σχεδόν ανεπαίσθητος ήχος, αλλά πλήρως κατανοητός.

Οι ήχοι αυτοί, έχει παρατηρηθεί ότι επηρεάζουν αρνητικά τον ανθρώπινο οργανισμό, και προκαλούν ημικρανίες, σύγχυση, νοητική καταστολή, και καρδιακά επεισόδια σε ανθρώπους που βρίσκονται στην εμβέλεια του συγκεκριμένου ραδιοκύματος εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας (ELF).

Σε ορισμένες μελέτες διατυπώθηκε η άποψη ότι ο βόμβος γινόταν αισθητός, όχι μέσω παλμών του ακουστικού τυμπάνου και περαιτέρω μετάδοσης τους δια της ακουστικής οδού στον εγκέφαλο, αλλά μέσω απευθείας ερεθισμού και ενεργοποίησης νευρώνων στο εγκεφαλικό κέντρο της ακοής και αλλού. Αυτό, βέβαια, αποδεικνύει οτι τα κύματα ELF έχουν την ικανότητα να επηρεάζουν άμεσα λειτουργίες του εγκεφάλου, με πολλαπλές συνέπειες.
Στα πλαίσια στρατιωτικών προγραμμάτων σε ΗΠΑ και Ρωσία, χρησιμοποιούνται τα ραδιοκύματα εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας, για να επιτυχουν επιλεκτική διακοπή των επικοινωνιών σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, εξουδετέρωση των κατοίκων θέτοντάς τους σε κατάσταση λήθαργου/αδράνειας (ψυχοτρονικό όπλο), την πρόκληση καιρικών φαινομένων, σεισμών (περιβαλλοντικό/γεωφυσικό όπλο), κτλ.
Σύμφωνα μάλιστα με επιδημιολογικές μελέτες, υπάρχει πιθανή συσχέτιση της εμφάνισης Alzheimer με την μακροπρόθεσμη έκθεση σε ραδιοκύματα ELF.



Παρατίθενται τα στοιχεία δύο επιστημονικών ερευνών, για όσους θέλουν να το διασταυρώσουν, η μια εκ των οποίων είναι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.



García AM, Sisternas A, Hoyos SP (April 2008). “Occupational exposure to extremely low frequency electric and magnetic fields and Alzheimer disease: a meta-analysis”. International Journal of Epidemiology. 37(2): 329–40. doi:10.1093/ije/dym295. PMID 182451512. Scientific Committee on Emerging; Newly Identified Health Risks-SCENIHR (January 2009). “Health Effects of Exposure to EMF”
 (PDF). Brussels: Directorate General for Health&Consumers; European Commission: 4–5. Retrieved 2010-04-27.

Η χρήση των πολύ χαμηλών ραδιοσυχνοτήτων, χρησιμοποιείται επισης σε πειραματικό στάδιο, για τον έλεγχο των καιρικών φαινομένων, σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί το φαινόμενο της υπερθερμανσης.



Το ερώτημα είναι, γιατί αυτές οι συχνότητες που στο ανθρώπινο αυτί ακούγονται σαν χαμηλός βόμβος,  ξεκίνησαν να εκπέμπονται στην Αθήνα, εν μέσω του ύπνου των κατοίκων, και μάλιστα λίγες ημέρες πριν το κρίσιμο συλλαλητήριο για την Μακεδονια?

Οι συχνότητες αυτές, προκαλούν δονήσεις στα κτίρια, οι οποίες γίνονται ορισμένες φορές αισθητοί ως «μικροσεισμοί», ενώ δεν εμφανίζονται στις μετρήσεις του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου. Το φαινόμενο αυτό που επιβεβαιώνεται από πάρα πολλούς κατοίκους των Αθηνών, έχει αρχίσει και προκαλεί ανησυχία και ερωτηματικά.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ (ΕΔΩ)
Είναι δυνατόν να χρησιμοποιούνται τέτοια σήματα, με επικίνδυνες συνέπειες για τον ανθρώπινο οργανισμό, εν καιρώ ειρήνης? Έγιναν αισθητά αρχικά από τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, και τώρα κάνουν την εμφάνιση τους στην Αθήνα.



Μην ξεχνάμε ότι ο ΟΤΕ, που έχει τον εξοπλισμό, τις κεραίες και την δυνατότητα να εκπέμπει αυτές τις συχνότητες, ανήκει πλέον σε ξένα συμφέροντα. Επίσης, δυνατότητα εκπομπής των σημάτων εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας έχουν και οι πυλώνες ραδιοτηλεοπτικών σταθμών.



Το σίγουρο είναι πως προκαλούν στρες και αναστάτωση στον κόσμο, και λαμβάνοντας υπόψη τις σοβαρές παρενέργειες στο καρδιακό και νευρικό σύστημα, είναι σε θέση να χρησιμοποιηθούν για πρόκληση μαζικής καταστολής των κατοίκων της πρωτεύουσας.

KATOXIKANEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις