Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Βίντεο Κατέγραψε Πως Οι Τούρκοι Περνούν Παράνομους Μετανάστες Στην Ελλάδα Από Τον Έβρο

Και θέλουν να μας πείσουν δηλαδή, ότι στο καλύτερα φυλασσόμενο μέρος της Ελλάδος, αλλά και της Τουρκίας, όπου
υπάρχουν χιλιάδες στρατιώτες, μπαίνει χαλαρά όποιος θέλει, χωρίς όλο αυτό το σκηνικό να είναι προσυμφωνημένο... Πλάκα μας κάνετε ρε σεις...;;

Στο βίντεο φαίνονται δύο Τούρκοι διακινητές, στην τουρκική πλευρά του ποταμού Έβρου, οι οποίοι ετοιμάζονται να περάσουν με φουσκωτή βάρκα στην απέναντι πλευρά «πρόσφυγες και μετανάστες». 

Συγκεκριμένα, η περιοχή είναι απέναντι από το χωριό Πύθιο Διδυμοτείχου και στο βίντεο φαίνονται καθαρά ξαπλωμένοι οι δύο Τούρκοι, οι οποίοι είναι χαμογελαστοί αφού πήραν από 900 ευρώ για κάθε μουσουλμάνο, προκειμένου να τον περάσουν στην Ελλάδα. 

Όταν οι «μετανάστες και πρόσφυγες» έφτασαν εδώ, έδωσαν το βίντεο στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Χάρη Θεοχαρίδη, που το δημοσιοποίησε.

ΑΡΧΙΚΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ FACEBOOK:

Xaris Theoxaridis

Σας ανεβάζω ένα βιντεο οπου φαινονται δυο τούρκοι λαθρέμποροι. το βίντεο μου το έδωσε μια οικογένεια που ήρθε από την Δαμασκό παράνομα μέσω του ποταμού Έβρου και για να περάσει μόνο τον ποταμό πληρώσανε 1800 ευρώ για 2 άτομα. . Κάθε εβδομάδα περνάνε 2000 άτομα από τον Έβρο ,μας βλέπω Hotspot μέχρι τέλος καλοκαιριού. Οι πολίτες του Έβρου αρχίζουν φοβούνται,κάθε πρωί όλοι βρίσκουν μετανάστες στις αυλές και στις αποθήκες τους. Τι γίνεται θα υπάρξει καμία συντονισμένη επιχείρηση η όλα είναι καλά?

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις