Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

BINTEO ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (BOMBA) - ΚΑΙ ΟΙ 300 ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ONOMA ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. Είναι ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2011!... Στον Τύρναβο της Λάρισας εδρεύει Ταξιαρχία ονόματι SEEBRIG, με Αλβανούς, Βούλγαρους, Σκοπιανούς και Τούρκους, (5.000 άνδρες συνολικά) και Σκοπιανό Διοικητή !

Απο το 2011 έχει εγκατασταθεί στον Τύρναβο της Λάρισας (περιοχή Σχίνα) η Ταξιαρχία SEEBRIG (South-Eastern European Brigade)  που αριθμεί 5000 άνδρες, απο 7 κράτη της Βαλκανικής : Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια, Τουρκία, Ιταλία, Ρουμανία  και Ελλάδα. 

Ο Διοικητής της SEEBRIG είναι Σκοπιανός , ο Ταξίαρχος Zdravgo Popovski .  To θέμα αυτό είχε αναδείξει το ιστολόγιο Εσχατη Γραμμή Ανασχέσεως απο τον Αύγουστο του 2010 !

Στην φωτογραφία άνω,  βλέπουμε το   ΣΚΟΠΙΑΝΟ διοικητή  της Ταξιαρχίας SEEBRIG Zdavko Popovski  (δεξιά). Περιττό να περιγράψουμε την ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Θριαμβολογία των Σκοπιανών εφημερίδων και ιστοσελίδων όταν ο Σκοπιανός ανέλαβε Διοικητής στη Λάρισα το 2011… Για παράδειγμα, το Σκοπιανό «Πρακτορείο» Ειδήσεων ΜΙΝΑ έγραφε τότε:
“Συνταρακτικά Νέα:  Η “Μακεδονία”  αναλαμβάνει τη Διοίκηση της SEEBRIG  στην Ελλάδα”
(To ίδιο πρακτορείο σήμερα υβρίζει τον Αβραμόπουλο για το “μάθημα” που έδωσε  σε Σκοπιανό Δημοσιογράφο)
Η Ταξιαρχία SEEBRIG υποτίθεται ότι είναι  μία Ευρωπαική Ταξιαρχία,  που στόχο έχει να διαφυλάξει την ειρήνη στην περιοχή της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης. Έβαλε δηλαδή η Ευρώπη, τους λύκους (Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια και Τουρκία) να φυλάνε το πρόβατο (Ελλάδα)…
Στο Ιστολόγιο της SEEBRIG διαβάζουμε ότι «απο το 2008 έως το 2010, η Ταξιαρχία SEEBRIG βρισκόταν στην Τουρκία, (και συγκεκριμένα, στην Κωνσταντινούπολη) ενώ το 2010 Μετακόμισε στον Τύρναβο της Λάρισας», εδώ, στην Ελλάδα!  Δημιουργούνται  ορισμένα ΕΥΛΟΓΑ ερωτήματα.  :
Γιατί βρισκόταν η  Ταξιαρχία  SEEBRIG στην Κωνσταντινούπολη το 2008;
Την απάντηση εντοπίσαμε σε πρόσφατη συνέντευξη  του  Στρατηγού ε.α. Γεωργίου Αϋφαντή :
«Πρώτα απ’ όλα θέλουν να δημιουργήσουν το Kράτος της Κωνσταντινουπόλεως με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη και έκταση την βουλγαρική Θράκη, την ελληνική Θράκη και μέσα, μέχρι τον Σαγγάριο ποταμό….   …είχε σχεδιαστεί να τεμαχιστεί η Ελλάδα  αρχικά σε δύο κράτη. Μαζί με την Τουρκία, η χώρα μας είχε σχεδιαστεί το 2008 να διασπαστεί σε 2 κράτη,  αλλά τα σχέδιά τους δεν καρποφόρησαν διότι το ίδιο διάστημα ο Ερντογάν συνέλαβε αξιωματικούς για το πραξικόπημα «Βαριοπούλα».  Το σχέδιό τους στην Ελλάδα περιελάμβανε τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, διότι ήθελαν αίμα για να ξεσηκώσουν τον κόσμο, να καεί η Αθήνα όπως κι έγινε. Δεν τους βγήκε όμως το σενάριο στην Τουρκία.»
Προφανώς η SΕΕΒRIG βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη για να «βοηθήσει» στις εξελίξεις που ΔΕΝ έγιναν….
Γιατί  όμως η Ταξιαρχία  SEEBRIG «μετακόμισε» στην Ελλάδα, και γιατί ΕΙΔΙΚΑ στη Λάρισα; 
Την απάντηση βρίσκουμε ξανά στην πρόσφατη συνέντευξη του Στρατηγού Αϋφαντή:

«Αφού η Θράκη, όπως σας είπα θα αποκοπεί από την Ελλάδα και θα πάει στο κράτος της Κωνσταντινούπολης, το υπόλοιπο κομμάτι της βορείου Ελλάδος θα ενταχτεί στη λεγόμενη Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής, με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να σας θυμίσω ότι στη Θεσσαλονίκη από το 1985 δώσανε μία επέκταση πόλεως εκατοντάδων χιλιάδων στρεμμάτων. Όλες οι πόλεις πασχίζουν να πάρουν μία μικρή επέκταση σχεδίου και η Θεσσαλονίκη έχει πολύ περισσότερο απ’ όσο της χρειάζεται. Θέλετε το γιατί; Γιατί εκεί έχουν αγοράσει οι κατακτητές, οι κοσμοκράτορες. Σε αυτό λοιπόν το νέο κράτος ετοιμάζουν να φέρουν περίπου 1.000.000 νέο κόσμο….    η Ελλάδα θα συρρικνωθεί από τον Όλυμπο μέχρι την Πελοπόννησο. Τα Δωδεκάνησα μάλλον τα αφήνουν σε μας. Την Κρήτη όμως την έχουν κόψει από την Ελλάδα και την εντάσσουν στο μεγάλο Ισραήλ. Αυτό το σχέδιο είναι του Εβραίου Ιωσήφ Νάζη το 1571. Εκείνος οραματίστηκε το Μεγάλο Ισραήλ που τελειώνει στη Βαγδάτη.»
Η Ελλάδα θα συρρικνωθεί απο τον Όλυμπο και κάτω… Γι αυτό βρίσκεται η SEEBRIG στον Τύρναβο, στα “Νέα Σύνορα”  της Ελλάδας προς  Βορρά….




Προς επιβεβαίωση των ανωτέρω, ας δούμε  το πρώτο απο τα δύο Oργανογράμματα στο ιστολόγιο της Ταξιαρχίας SEEBRIG:


Στο πρώτο οργανόγραμμα βλέπουμε τις σημαίες των συμμετεχόντων κρατών, αλλά όχι τα ονόματά τους! Με αυτό τον τρόπο, ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΤΑΙ η ονομασία των Σκοπίων. Δεν αναφέρεται ούτε ως Σκόπια (που θα δυσαρεστούσε τους Σκοπιανούς) , ούτε ως Μακεδονία (που θα δυσαρεστούσε τους Έλληνες).  Τα Σκόπια αναφέρονται ως  «Nation 5»  δηλαδή «Κράτος 5».
Επίσης δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ του ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ Διοικητή! Μόνο το όνομά του.  Για μετάφραση στα Ελληνικά, ούτε λόγος! Για 4 Ολόκληρα χρόνια τους φιλοξενεί αυτός ο ΛΑΟΣ, δεν έχει  ΔΙΚΑΙΩΜΑ  να ξέρει «απο ΠΟΥ κρατάει η σκούφια τους»;;;
Προφανώς, η  Σύνθεση της Ταξιαρχίας SEEBRIG  και η Εθνικότητα του Διοικητή της,  ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ  να περάσουν απαρατήρητα απο τα μάτια των «εφησυχασμένων Ελλήνων».
Το δεύτερο Οργανόγραμμα θα το μελετήσουμε σε επόμενο  άρθρο, που θα είναι αφιερωμένο στον Νέο Τούρκο Διοικητή της Ταξιαρχίας SEEBRIG. Ο νέος ΤΟΥΡΚΟΣ διοικητής, θα αναλάβει καθήκοντα απο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ…. Είναι ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ!
Οι εγκαταστάσεις στην Λάρισα ετοιμάζονταν ήδη απο το 2008,  απο τον τότε Α/ΓΕΣ  Αντιστράτηγο Δ.Βούλγαρη  και επί Υπουργού  Εθνικής Άμυνας    Βαγγέλη Μεϊμαράκη….




ΜΠΕΣ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις