Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

H Άντζυ Σαμίου ανέβασε χάρτη που δείχνει την Μακεδονία να ανήκει σε 3 κράτη…

Η Άντζυ Σαμίου ανάρτησε στο Facebook έναν χάρτη, ξεχωρίζοντας με μπλε χρώμα το κομμάτι της Μακεδονίας,
των Σκοπίων και μέρους της Γιουγκοσλαβίας και έγραψε: «Αυτή είναι η Μακεδονία για πάνω από 100 χρόνια, μετά τους Βαλκανικούς πολέμους … Δεν είναι όλη δική μας, επεκτείνεται και σε άλλες χώρες, τι να κάνουμε τώρα;».
Δείτε την ανάρτηση της Άντζυς Σαμίου:
Η ανάρτηση στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων από τους διαδικτυακούς φίλους της, οι οποίοι την «πυροβόλησαν», κατά ρυπάς για τις θέσεις με την αοιδό να απαντά αναλόγως.
ΜΠΕΣ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ
«Κοπέλα μου! Δεν αρχίζεις να τραγουδάς και πάλι για το ευαίσθητο σημείο σου!», της έγραψαν κι εκείνη απάντησε: «Όποιο παρτάλι μιλάει άσχημα θα παίρνει φύλλο πορείας!». Άλλος χρήστης ήταν πιο ευγενικός και με επιχειρήματα: «Αγαπητή Άντζυ, λυπάμαι, αλλά θεωρώ την ανάρτηση αυτή επιεικώς απαράδεκτη. Μαθήματα Ιστορίας, όπως καταλαβαίνεις, δεν γίνονται από το Facebook». Ένας άλλος-πιο μουσικόφιλος- της έγραψε μαντινάδα: «Η Σαμίου αποτυχημένη σαν τραγουδίστρια, αποτυχημένη και σαν αβανταδόρα του Τσίπρα! Από τραγούδι τίποτα κι από Ιστορία πράμα! Στην κεφαλή της παίζανε το λάθος με το κλάμα». Υπήρξαν, όμως, και πιο … κάθετοι: «Μετά από αυτό το post, αυτοκτόνα»!
Η απάντηση της αοιδού; «Ναι, είναι γνωστό πως την Ιστορία την ξέρουν καλύτερα τα ούγκανα και οι ακροδεξιοί».
ΠΗΓΗ diaforetiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις