Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΙΔΗΣΗ BOMBA: O ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ NOMOΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ!(video)

Αγαπητοί αναγνώστες όπως πολύ καλά γνωρίζουμε το ελληνικό κράτος έχει εγκρίνει την ανέγερση Τζαμιού στην περιοχή του Ελαιώνα . Ένα τζαμί που θα γίνει ο τόπος θρησκευτικής λατρείας χιλιάδων παράτυπων μεταναστών από μουσουλμανικές χώρες. 

Γνωρίζουμε όμως πως το ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων είναι το Κοράνι , όμως λίγοι γνωρίζουν πως το Κοράνι είναι γεμάτο με ρατσιστικές αντιλήψεις
απέναντι σε άλλες θρησκευτικές ομάδες , φυσικά και των Χριστιανών διότι κατά το Κοράνι εμείς οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί θεωρούμαστε άπιστοι . Φυσικά δεν λείπουν από το κοράνι και οι ρατσιστικές αντιλήψεις απέναντι στο γυναικείο φύλλο . 
Φυσικά στην συνέχεια του άρθρου θα ακολουθήσουν και αποσπάσματα από το κοράνι αλλά και βίντεο που αποδεικνύουν πως προτρέπουν σε ενέργειες βίας απέναντι σε άλλες θρησκευτικές ομάδες, π.χ. των Χριστιανών. 

ΜΠΕΣ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ

Με βάση τον Αντιρατσιστικό νόμο 4285/2014 ο οποίος θεσπίστηκε από την βουλή των Ελλήνων το τζαμί ΔΕΝ θα πρέπει να ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ διότι αντιβαίνει την αντιρατσιστική νομοθεσία . Καθώς το κοράνι που θα διαβάζεται εντός του τεμένους περιέχει ρατσιστικά κείμενα που προτρέπουν σε πράξεις βίας κατά άλλων θρησκευτικών ομάδων , δηλαδή κατά των Χριστιανών άρα και κατά εμάς των Ελλήνων . Επίσης εντός του Κορανίου είναι ξεκάθαρες οι ρατσιστικές αντιλήψεις απέναντι στις γυναίκες . Συγκεκριμένα , το Άρθρο 1 του Αντιρατσιστικού νομοσχεδίου περιγράφει τα εξής : 


«Άρθρο 1
Δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους
1. Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, πουπροσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων, τιμωρείται με φυλάκιση τριών (3) μηνών έως τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 – 20.000) ευρώ.
2. Με τις ίδιες ποινές τιμωρείται όποιος με πρόθεση και με τα μέσα και τους τρόπους που αναφέρονται στην παράγραφο 1, υποκινεί, προτρέπει, προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη φθοράς ή βλάβης πραγμάτων, εφόσον αυτά χρησιμοποιούνταν από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη.
Δείτε τα ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ αποσπάσματα του Κορανίου που θα διαδίδονται ελεύθερα εντός του Τεμένους στην Αθήνα και αντιβαίνουν τον αντιρατσιστικό νόμο που παραθέσαμε παραπάνω. Συγκεκριμένα υπάρχει απίστευτο μίσος με βάση την θρησκεία αλλά διακρίσεις με βάση την ταυτότητα του φύλου . 


Το Κοράνιο είναι γεμάτο από εντολές του Αλλάχ για την επίδοση στον πόλεμο, κατά τρόπο σαφή και αναντίρρητο απέναντι στους αλλόθρησκους:



«Φονεύετε τους απίστους όπου τους βρίσκετε»(Η Αγελάδα 2,191)
«Πολεμάτε και φονεύετε τούς ειδωλολάτρες, όπου τους βρείτε»(Η Μετάνοια 9,5)
«Όταν συναντάτε τους άπιστους, κτυπάτε και σφάζετε τους»(Μωάμεθ Προφήτης 47,4)\
«Ο Προφήτης είπε: “Αν ένας Μουσουλμάνος απαρνηθεί τη θρησκεία-του, σκοτώστε-τον.”»(Μπουχαρί:Τ4Β52Α260)
«Θυμηθείτε οτι ο Κύριός σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Είμαι μαζί-σας: δώστε αντοχή στους Πιστούς: Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των Απίστων: τσακίστε τους λαιμούς-τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους.”» (Κοράνι, 8:12)
«Ω πιστοί! όταν συναντήσετε τους απίστους στη μάχη, ποτέ μη στρέψετε τα νώτα-σας σ’ αυτούς. Αν κανείς στρέψει τα νώτα σ’ αυτούς μια τέτοια μέρα — εκτός αν πρόκειται για στρατηγική κίνηση του πολέμου, ή για υποχώρηση προς μια στρατιωτική μονάδα (δική-του) — στρέφει επάνω-του την οργή του Αλλάχ, και κατοικία-του είναι η Κόλαση.» ( Κοράνι, 8:15–16)
«Ω Προφήτη, παρώτρυνε τους πιστούς να δώσουν μάχη. Αν υπάρχουν είκοσι αποφασισμένοι ανάμεσά σαςθα κατατροπώσουν διακόσιους; αν υπάρχουν εκατό τότε θα σκοτώσουν χίλιους απίστους, γιατί αυτοί είναι άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν.» (Κοράνι 8:65)
«Επομένως, όταν συναντάτε τους απίστους (στη μάχη), τσακίστε τους λαιμούς-τους· αργότερα, όταν θα τους έχετε πλήρως καθυποτάξει, δέστε-τους γερά: μετά (είναι ώρα για) είτε γενναιοδωρία είτε λύτρα: μέχρις ότου ο πόλεμος τα φέρει όλα εις πέρας. Έτσι (διατάσσεστε): αλλά αν ήταν Θέλημα του Αλλάχ, ασφαλώς θα μπορούσε να τους τιμωρήσει (ο Ίδιος); αλλά (σας αφήνει να μάχεστε) για να σας δοκιμάσει.»(Κοράνι 47:4)
«Πολεμήστε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ, ούτε στην Ημέρα της Κρίσεως, ούτε θεωρούν απαγορευμένο εκείνο που έχει απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος-Του, ούτε παραδέχονται τη θρησκεία της Αλήθειας, (ακόμη κι αν είναι) απ’ τους Ανθρώπους του Βιβλίου, [Χριστιανοί και Εβραίοι] μέχρις ότου πληρώσουν το φόρο υποταγής, κ’ αισθάνονται καθυποταγμένοι.» (Κοράνι 9:29)
«Μου άρεσε η τιμωρία που επιβλήθηκε στους απίστους. Το να τους σκοτώνεις ήταν γλυκύτερο από πιοτό. Καλπάσαμε ανάμεσά τους λαχανιάζοντας για τα λάφυρα. Με τη δυνατή φωνή του στρατού-μας, η ίλη του Αποστόλου προχώρησε στη σύρραξη.» (Ισχάκ:576)
Ξεκάθαρες ρατσιστικές διακρίσεις από το Κοράνι με βάση την ταυτότητα του φύλλου , ξεκάθαρος ρατσισμός απέναντι στις γυναίκες :


Γράφεται στο Κοράνι πως των μυαλό των γυναικών είναι κατώτερο των ανδρών και ότι πάσχει από "ανεπάρκεια" .


Ο Μωάμεθ διατεινόταν πως τα μυαλά των γυναικών είναι ανεπαρκή, και πως τους έλειπε και η κοινή λογική:
[Είπε ο Μωάμεθ]: Ω, γυναίκες, θα πρέπει να κάνετε ελεημοσύνες και να ζητάτε πολλές φορές την συγχώρηση, επειδή σας είδα μαζικά ανάμεσα στους κατοίκους της Κόλασης. Μια σοφή κυρία από αυτές είπε: «Πώς είναι, αγγελιοφόρε του Αλλάχ, και το είδος μας είναι μαζικά στην Κόλαση;» Πάνω σ’ αυτό παρατήρησε ο Άγιος Προφήτης: «Καταριέστε πολύ, και είστε αγνώμονες στους συζύγους σας. Κανέναν άλλο δεν έχω δει, που να του λείπει η κοινή λογική και να χωλαίνει στην πίστη, ενώ (ταυτόχρονα) να κλέβει την γνώση των σοφών, παρά μόνο εσάς.» Σε αυτό, σχολίασε η γυναίκα: «Τι έχει η κοινή λογική μας και η πίστη;» Εκείνος (ο Άγιος Προφήτης) παρατήρησε: «Η έλλειψη κοινής λογικής (κρίνεται επαρκώς από το γεγονός) ότι η μαρτυρία δύο γυναικών ισούται με την μαρτυρία ενός ανδρός. Αυτό είναι μια απόδειξη της έλλειψης κοινής λογικής.


Ο Προφήτης (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) είπε: «Δεν αληθεύει πως η μαρτυρία μιας γυναίκας ισούται με την μαρτυρία μισού ανδρός;» Η γυναίκα είπε «Ναι». Εκείνος τότε είπε: «Αυτό είναι εξ αιτίας της ανεπάρκειας του μυαλού της.”


Προσέξτε εδώ πως, στην πρώτη παράγραφο, ο Μωάμεθ δικαιολογεί την πεποίθησή του πως οι γυναίκες υστερούν σε κοινή λογική, με το να λέει πως η μαρτυρία τους αξίζει όσο η μισή μαρτυρία ενός ανδρός. Και όμως, στην δεύτερη παράγραφο, ο Μωάμεθ δικαιολογεί την πεποίθησή του πως η μαρτυρία των γυναικών ισοδυναμεί κατά το ήμισυ με την μαρτυρία των ανδρών, με το να λέει πως οφείλεται στην ανεπάρκεια του μυαλού των γυναικών.


Ερευνητής: «Ω, Μωάμεθ, γιατί είναι γεμάτη από γυναίκες η Κόλαση;»
Μωάμεθ: «Επειδή τους λείπει η κοινή λογική!»
Ερευνητής: «Πώς το ξέρεις ότι τους λείπει η κοινή λογική;»
Μωάμεθ: «Η έλλειψη κοινής λογικής φαίνεται από το ότι η μαρτυρία τους αξίζει τα μισά απ’ ότι αξίζει η μαρτυρία ενός άνδρα!»
Ερευνητής: «Αλλά γιατί να αξίζει η μαρτυρία τους μόνο κατά το ήμισυ από του άνδρα;»
Μωάμεθ: «Εξ αιτίας της ανεπάρκειας του μυαλού τους!»
Ερευνητής: «Πώς το ξέρεις ότι τα μυαλά τους είναι ανεπαρκή;»
Μωάμεθ: «Η ανεπάρκεια του μυαλού τους φαίνεται από το γεγονός ότι η μαρτυρία τους αξίζει μισή ανδρική μαρτυρία.»
Ερευνητής: «Ξαναρωτάω, γιατί αξίζει τα μισά η μαρτυρία τους;»
Μωάμεθ: «Επειδή τα μυαλά τους είναι ανεπαρκή!»
Ερευνητής: «Μάλλον τελικά το μόνο ανεπαρκές πράγμα εδώ, είναι ο συλλογισμός σου......» 


Αυτά αγαπητοί αναγνώστες είναι μερικά από τα ρατσιστικά αποσπάσματα του Κορανίου που θα διακινούνται ΕΛΕΥΘΕΡΑ όταν φτιαχτεί το ΤΕΜΕΝΟΣ στην ΑΘΗΝΑ μας . Γραπτά τα οποία αντιβαίνουν το ΑΡΘΡΟ 1 του αντιρατσιστικού νόμου . Με βάση τον πρόσφατο νόμο θα πρέπει να μην ανεγερθεί το ΤΕΜΕΝΟΣ καθώς το ΚΟΡΑΝΙ που θα διαβάζεται εντός του τεμένους , δηλαδή σε δημόσια συνάθροιση θα περιέχει τα παραπάνω γραπτά που αντιβαίνουν τον εν λόγω νόμο .


Παραθέτουμε όμως και Βίντεο τα οποία δείχνουν τα παραπάνω :


Ο Πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων λέει ότι το ΚΟΡΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!! 

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ! https://youtu.be/5Uei5nvOwfE

Να θυμίσουμε βέβαια και τις σκηνές ΒΙΑΣ που είχαν συμβεί στο παρελθόν στην Αθήνα με αίτιο την Πίστη των παράτυπων μεταναστών μουσουλμάνων :



ΕΔΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ  (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΖΙΧΑΝΤ ΔΗΛΑΔΗ ; )



Θέλουμε οι αρμόδιοι να εξετάσουν το ρατσιστικό περιεχόμενο των κειμένων που θα διαδίδονται μέσω του Τζαμιού που θα ανεγερθεί στην Αθήνα και να ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ τον ΝΟΜΟ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ !!!

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΜΙΑΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΦΩΛΙΑΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ , ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΖΑΜΙ , ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

alertgr.blogpsot.gr

https://kyklwpas.blogspot.com/2014/09/video_18.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις