Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

EKTAKTO ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΩΡΑ... (video) ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ 19χρονη που έφαγε φωτοβολίδα ευθείας βολής από αναρχikους ενώ καθόταν σε παγκάκι...!!! Διαδήλωναν για τον Φύσσα

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κέντρο του Αγρινίου, μεταξύ κουκουλοφόρων που διαδήλωναν για τον Φύσσα και αστυνομικών.


Μετά τα επεισόδιο στην οδό Μαβίλη και Καλλέργη, αυτά μεταφέρθηκαν στο κέντρο, στην πλατεία Δημοκρατίας και την πλατεία Δημάδη και υπάρχει μια νεαρή γυναίκα τραυματισμένη στο πρόσωπο. Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν πως η νεαρή χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στο πρόσωπο. Η νεαρή κάθονταν σε παγκάκι στην κεντρική πλατεία όταν δέχθηκε το αντικείμενο και έπεσε αιμόφυρτη με τους περαστικούς να προσπαθήσουν να τη βοηθήσουν.

Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική από την ευρεία χρήση χημικών που έκαναν οι αστυνομικοί.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν στη συνέχεια προς την οδό Βλαχοπούλου με τους άγνωστους νέους να καταδιώκονται από τους αστυνομικούς, κοντά στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Η Νεαρή κοπέλα που έχει χάσει πολύ αίμα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να ξεφύγει από τον κίνδυνο!





Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές υπόπτων ατόμων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις