Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Κομμωτής με πλαστό πτυχίο νοσηλευτικής διορίστηκε διοικητής νοσοκομείου

Μια απίστευτη ιστορία από το πρόσφατο παρελθόν αποκαλύπτεται σήμερα καθώς έρχονται στο φως της δημοσιότητας τα στοιχεία που πιστοποιούν ότι κομμωτής από την Καρδίτσα
με πλαστό πτυχίο νοσηλευτικής διορίστηκε διοικητής στο νοσοκομείο Μολάων.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας leaks.gr το 2008 ένας κομμωτής από την Καρδίτσα διορίστηκε διοικητής στο νοσοκομείο Μολάων, υποστηρίζοντας ότι είχε πτυχίο ΤΕΙ νοσηλευτικής το οποίο σήμερα αποδεικνύεται ότι ήταν πλαστό.

Ο διορισμός έγινε επί υπουργίας του Δημήτρη Αβραμόπουλου με τομεάρχη Υγείας της Νέας Δημοκρατίας τον Κώστα Τσιάρα που κατάγεται από την Καρδίτσα. Δεν είναι γνωστό αν ο κ. Τσιάρας γνώριζε τα περί πλαστού πτυχίου, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να μην γνώριζε την ύπαρξη του κομμωτηρίου.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν έμεινε κενή το 2008 η θέση του διοικητή του νοσοκομείου Μολάων και για την πλήρωσή της επελέγη ο συγκεκριμένος Καρδιτσιώτης κομμωτής που μάλιστα έμεινε στη θέση αυτή και επί της κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ έως το 2010.

Από εκεί βρέθηκε στη θέση του ειδικού συμβούλου του Δήμου Καρδίτσας με αρμοδιότητα τη Διοίκηση Οργανισμών και Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Προγράμματα Υγείας - Υγιεινής και Κοινωνικής Πολιτικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Και έμεινε εκεί έως τη στιγμή που ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Πάπαλος ανακάλυψε το ότι το πτυχίου του είναι πλαστό, τον εξεδίωξε και τώρα του ζητάνε πίσω τα χρήματα που είχε λάβει.

Σύμφωνα πάντα με το leaks.gr ο κ. Πάπαλος ανέφερε ότι «δεν περίμενε ότι το θράσος ενός ανθρώπου μπορεί να είναι τόσο μεγάλο. Κάποια στιγμή είχε γίνει μια ανώνυμη καταγγελία. Ο άγνωστος μου είχε πει ότι δεν έχει πτυχίο και ότι αυτό που είχε χρησιμοποιήσει ήταν πλαστό. Δεν έδωσα σημασία αρχικά. Η υπόθεση όμως είχε φτάσει και στα χέρια ανακριτή ο οποίος μου ζήτησε το φάκελό του. Τότε άρχισα και εγώ να το ψάχνω. Απευθύνθηκα στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης για να μάθω αν πράγματι είναι απόφοιτος της Σχολής. Αρχικά δεν μου έλεγαν επικαλούμενοι προσωπικά δεδομένα. Μετά από πολλές πιέσεις μου εξήγησαν ότι απόφοιτος με το όνομα Μαρσινόπουλος Μάριος δεν υπάρχει και ότι ο αριθμός του πτυχίου ανήκει σε μία κοπέλα που δεν εμφανίστηκε ποτέ για να το πάρει. Μάλιστα τους το ζήτησα εγγράφως. Αμέσως έστειλα τα νέα στοιχεία στον ανακριτή και κατήγγειλα την σύμβαση εργασίας που είχε με τον Δήμο μας. Τα δεδουλευμένα για το διάστημα που εργάστηκε ανέρχονται στις 11.000 ευρώ και θα κληθεί να τα επιστρέψει. Ήταν τυχερός γιατί αν το ποσό ήταν μεγαλύτερο των 15.000 ευρώ θα διωκόταν για κακούργημα».

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις