Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Νίκος Μεταξάς: Αυτός είναι ο serial killer της Κύπρου που δολοφόνησε τουλάχιστον τρεις γυναίκες! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ! .-video

Ο 35χρονος Λοχαγός του Κυπριακού Στρατού Νίκος Μεταξάς, μετά τη σύλληψη του παραδέχθηκε τρεις δολοφονίες με την αστυνομία να αναζητεί σε φράγμα στο χωριό Ξυλιάτου, το τρίτο θύμα, που είναι η εξάχρονη κόρη της Marry Rose.
Φρίκη, οργή, αγωνία… Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του θρίλερ που
εκτυλίσσεται από τη Κυριακή 14 Απριλίου στη Κύπρο, όταν σε φρεάτιο στο εγκαταλελειμμένο μεταλλείο του χωριού Μιτσερό, ανακαλύφθηκε το πτώμα μιας 38χρονης γυναίκας.

Η αναγνώριση της Marry Rose από τις Φιλιππίνες άρχισε να ξετυλίγει ένα κουβάρι τρόμου, καθώς διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα όταν χάθηκαν τα ίχνη της είχε μαζί της και την εξάχρονη κόρη της.

Ωστόσο το νήμα του θανάτου οδήγησε στην ανακάλυψη ενός ακόμα πτώματος το περασμένο Σάββατο και στην πεποίθηση ότι στο ίδιο πηγάδι (φρεάτιο) κρύβονται και άλλα μυστικά από τη δράση ενός serial killer.

Ο 35χρονος Λοχαγός του Κυπριακού Στρατού Νίκος Μεταξάς, μετά τη σύλληψη του παραδέχθηκε τρεις δολοφονίες με την αστυνομία να αναζητεί σε φράγμα στο χωριό Ξυλιάτου, το τρίτο θύμα, που είναι η εξάχρονη κόρη της Marry Rose.

H δεύτερη γυναίκα που επισήμως δεν έχει αναγνωριστεί είναι η 28χρονη Arian Palanas Lozano η οποία είχε εξαφανιστεί τον Ιούλιο του 2018.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ο 35χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν ότι «όταν την έπνιγα ένιωθα ωραία» ενώ στη συνέχεια τους είπε ότι επειδή ένιωσε ωραία, αποφάσισε να το ξανακάνει με το δεύτερο θύμα του.




Βουτιά στο λάκκο του θανάτου
Μετά την ανακάλυψη των δυο πτωμάτων στο φρεάτιο του μεταλλείου, άρχισαν έρευνες για εντοπισμό και άλλων, αφού οι πρόσφατες εξαφανίσεις γυναικών από τις Φιλιππίνες δημιουργούν τρόμο, για τη τύχη τους.

Χθες οι προσπάθειες δεν έφεραν στο φως νέα ευρήματα και θα συνεχιστούν σήμερα. Η Πυροσβεστική, έχει εξασφαλίσει τεχνική βοήθεια από ιδιωτική εταιρεία, ώστε με υποβρύχιες κάμερες που έχουν τη δυνατότητα ρομποτικής καθοδήγησης να ελέγξει το φρεάτιο των 130 μέτρων βάθους που είναι γεμάτο νερό.

Οι δυνατότητες των καμερών που χρησιμοποιούνται είναι μεγάλες καθώς μπορούν να καταγράψουν υψηλής ευκρίνειας εικόνα σε βάθος έως και 300 μέτρα. Χθες δεν κατάφεραν να κατέβουν κάτω από τα 50 μέτρα γιατί όπως δήλωσε ο διευθυντής της Κυπριακής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, υπήρχαν κατασκευαστικά και άλλα εμπόδια. Παράλληλα η κατάδυση εκπαιδευμένων πυροσβεστών είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνη αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξει κατάρρευση των τοιχωμάτων.

Αν και οι πάντες ελπίζουν ότι το φρεάτιο δεν κρύβει άλλα πτώματα, δεν μπορούν να αποκλείσουν την ανακάλυψη και άλλων σορών γυναικών που έχουν εξαφανιστεί το τελευταίο διάστημα χωρίς να έχουν δώσει σημεία ζωής. Από κάποια στοιχεία που έχει υπόψη της η αστυνομία θεωρείται πιθανόν να υπάρχουν ακόμα δύο πτώματα στο ίδιο φρεάτιο.

Σεx και θάνατος

Ο λοχαγός Νίκος Μεταξάς χθες οδηγήθηκε και πάλι ενώπιον δικαστηρίου για να εξασφαλιστεί διάταγμα προφυλάκισης του και για το δεύτερο πτώμα καθώς παραδέχθηκε ότι σκότωσε και την 28χρονη Arian Palanas Lozano.

Ο ανακριτής της αστυνομίας κατέθεσε στο δικαστήριο πως μετά την ανεύρεση της σορού της 28χρονης το περασμένο Σάββατο, ο λοχαγός έδωσε θεληματική κατάθεση, στην οποία ανέφερε ότι γνωρίστηκε με την Arian τον Ιούλιο του 2018 μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας γνωριμιών Badoo.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις