Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Ο Βελλοπουλος πεταει εξω απο την εκδηλωση του ανθρωπο… ΔΕΙΤΕ TO BINTEO NTOKOYMENTO

Εχω δεχθει πολλες φορες επιθεση στημενη και επειδη δεν γνωριζω αν εγινε το ιδιο και στον Βελλοπουλο απλα θα δειξω το βιντεο που μας εστειλε αναγωστης ..μιας και αυτο πρεπει να κανω !


Θα εκφρασω αποψη μονο για την εικονα που ειδα ….με γνωση οτι μπορει να ειναι μακρια απο την αληθεια..!

Το κλεισε τωρα την καμερα ….και το μενος να βγει απο την μεση ο αντιφρονουντας δεν μου εδειξε και εναν οχλο αφυπνισμενο και αρκετα δημοκρατικο… ισως να μην εχουμε καταλαβει την αναγκη της αλλαγης απο μεσα μας …ισως να ειμαστε μονιμα χανοι του πολιτικου σκηνικου … !!

Με «στρατο» σαν αυτον που ειδα παντως που θελει να εξοντωσει τον κακο αντιφρονουντα δεν πας ουτε για τυροπιτα ..οχι για πολεμο με το κατεστημενο .. ! Ο καθε «φανταρακος» που θα «πολεμησει» για την λυση απο τα σκατα θα πρεπει να ειναι εκπαιδευμενος αλλιως ..θεωρω το μονοφθαλμος αναμεσα σε τυφλους οτι δεν εχει πια δυναμη !!

Αλλα βαριεμαι να εξηγω και ακομα περιμενω μια απαντηση απο τον Κυριο Βελλοπουλο που τον βλεπω αργα και σταθερα να πεφτει στην παγιδα του οχλου και να μην μπορει να δει με καθαρα ματια …!

Το διαχωριστικο μοντελο κυριε Βελλοπουλε δεν θα λειτουργησει ποτε γιατι ειναι μια υιοθεσια ξενων δυναμεων … ενας ηγετης πρεπει να μετρα τους παντες και τα παντα ισα …αρα θα περιμενω ακομα την απαντηση σας θεωρωντας οτι για εσας δεν υπαρχει κανεις παραταιρος …παρα το οτι μολις ειδα …!

Ελπιζω να διορθωσα και τα ορθογραφικα μου …μιας και βιαζομαι και δεν με παιρνει για αυτοματες διορθωσεις … ! Απο τονους επιμενω να μην βαζω … ατονικο συστημα … δικο μου !



Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις