Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΕΛΟΣ Η Εργαλειοθήκη μεταφραστή Google και θα καταργηθεί στις.... Google Translator


Η Εργαλειοθήκη μεταφραστή Google κυκλοφόρησε περισσότερα από δέκα χρόνια πριν, για να βοηθήσει τους χρήστες, τους
μεταφραστές αλλά και άτομα σε ολόκληρο τον κόσμο να δημιουργήσουν και να μοιραστούν μεταφράσεις. Κατά την κυκλοφορία της, υπήρχαν λιγοστές επιλογές που βασίζονταν στον ιστό για επεξεργασία μεταφράσεων. Πλέον, υπάρχουν διαθέσιμα πολλά σπουδαία εργαλεία, συμπεριλαμβανομένης της Μετάφρασης Google, η οποία θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη και η οποία δεν επηρεάζεται από αυτήν την εξέλιξη. Ως αποτέλεσμα, παρατηρήσαμε μειωμένη χρήση της Εργαλειοθήκης μεταφραστή κατά τα τελευταία χρόνια. Για αυτόν τον λόγο, μετά από πολλά χρόνια και εκατομμύρια μεταφρασμένες λέξεις, αποφασίσαμε να αποχαιρετήσουμε την Εργαλειοθήκη μεταφραστή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χρήστες μας σε ολόκληρο τον κόσμο.
Λήψη των δεδομένων σας
Μπορείτε να κατεβάσετε τα δεδομένα σας απευθείας από την Εργαλειοθήκη μεταφραστή, πριν από τον τερματισμό λειτουργίας στις 4 Δεκεμβρίου 2019. Για σύντομο χρονικό διάστημα μετά τον τερματισμό λειτουργίας, θα μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα δεδομένα σας στην Αρχειοθέτηση Google.
Διαγραφή, κοινοποίηση ή κατάργηση κοινοποίησης των δεδομένων σας
Εάν θέλετε να μοιραστείτε ή να καταργήσετε την κοινοποίηση των δεδομένων σας, θα πρέπει να το κάνετε απευθείας από την Εργαλειοθήκη μεταφραστή, πριν από τον τερματισμό λειτουργίας της.
Για να διαγράψετε τα δεδομένα που σας ανήκουν στην Εργαλειοθήκη μεταφραστή, απλώς επιλέξτε τα γλωσσάρια, τις μεταφραστικές μνήμες ή τις μεταφράσεις που θέλετε να διαγράψετε και κάντε κλικ στη Διαγραφή. Για τις μεταφράσεις, πρέπει επίσης να κάνετε κλικ στον Κάδο, να επιλέξετε τις μεταφράσεις και να κάνετε κλικ στο Άδειασμα κάδου.
Σας ευχαριστούμε που υποστηρίξατε την Εργαλειοθήκη μεταφραστή όλα αυτά τα χρόνια. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας.
Με εκτίμηση,
Η ομάδα της Εργαλειοθήκης μεταφραστή Google

Η Εργαλειοθήκη μεταφραστή Google θα καταργηθεί στις 4 Δεκεμβρίου 2019

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις