Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019

Για Μπουνιες στην μάπα: Αυτοί είναι οι Σατανάδες-κτήνη που σταυρώνουν ζώα! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες!
Είναι γνωστό ότι στην Ινδία περισσότερο από 20% του πληθυσμού είναι μουσουλμάνοι. Οι Ινδοί δεν σκοτώνουν σκύλους χωρίς λόγο, οι μουσουλμάνοι όμως το κάνουν.
Ένα πρόσφατο βίντεο που κυκλοφόρησε με έναν σκύλο δεμένο σε στάση σταύρωσης με ανθρώπους να του πετούν αναμμένα τσιγάρα και παπούτσια, έγινε η αιτία να προκαλέσει την οργή από αγωνιστές των δικαιωμάτων των ζώων. Το βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε στο WhatsApp και στο Facebook, δείχνει το κακόμοιρο ζώο ανίκανο να αποδράσει από τους σκληρούς δεσμώτες καθώς η γελαστή συμμορία το κακομεταχειρίζεται.

FOTO1-1
Στο παρασκήνιο ακούγεται ανατριχιαστική μουσική καθώς τα αντικείμενα ρίπτονται στο σκύλο κατά τη διάρκεια του βίντεο. Παπούτσια, σαγιονάρες, και ότι φαίνεται να είναι αποτσίγαρα, γόπες τσιγάρων πετιούνται όλα πάνω στο σκύλο, που προσπαθεί ανέλπιστα να καλύψει το πρόσωπό του σε όλη τη διάρκεια των χτυπημάτων.
Ορισμένοι κατήγγειλαν το βίντεο στο FBI, αλλά το Γραφείο ισχυρίστηκε ότι η υπόθεση βρίσκεται εκτός της δικής του δικαιοδοσίας.
FOTO2
Η εταιρία PETA India, μια οργάνωση δικαιωμάτων των ζώων, ανέφερε πως θα ερευνήσει την υπόθεση αν και παραμένει ασαφές η ακριβής τοποθεσία όπου διαδραματίστηκε το γεγονός.
Επιπλέον, οι Μουσουλμάνοι παρόλο που δεν τρέφουν γάτες, αρέσκονται στο να τις σταυρώνουν και αυτές, όπως δείχνουν οι φρικτές φωτογραφίες που βλέπουμε παρακάτω.
FOTO3
FOTO4
Υπήρξαν αμέτρητες ιστορίες σταύρωσης ανθρώπων από Μουσουλμάνους αλλά κυρίως ζώων, όπως αναφέρει η Σουλτάνα Χειλαδάκη. Μερικές από τις περιπτώσεις εικονίζονται παρακάτω:
FOTO5
FOTO6
FOTO7
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις