Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

«KEPAYNOI» από τον Επίτιμο Α/ΓΕΣ Γκίνη: «Από το 2005 ξεκίνησε ο αφοπλισμός της Ελλάδας» – «Δεχόμαστε ασύμμετρη επίθεση μέσω μεταναστών»

Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε ο κ. Κωνσταντίνος Γκίνης στο ΣΚΑΙ. Έριξε κεραυνούς κατά του πολιτικού συστήματος, το οποίο εδώ και χρόνια έχει αφήσει την χώρα στο έλεος του Θεού. 


Την στιγμή που η Τουρκία εξοπλίζεται, η Ελλάδα σε μερικές περιπτώσεις δεν έχει ούτε ανταλλακτικά!
Ο Επίτημος Αρχηγός ΓΕΣ, μίλησε για τα σχέδια του Ερτογάν μετά την επίθεση και τις νεες τουρκικές προκλήσεις πάνω από το Αιγαίο.
Όπως δήλωσε «Η Ελλάδα πρέπει να επενδύσει στην άμυνα και την ασφάλεια της» ενώ επισήμανε πως:
«Η Ελλάδα δέχεται αυτή την στιγμή μια ασύμμετρη επίθεση μέσω των παράνομων μεταναστευτικών ροών από την Τουρκία συνδυαζόμενη με τις υπερπτήσεις, με τις δεσμεύσεις των περιοχών, με την αμφισβήτηση του χώρου έρευνας και διάσωσης, με την τακτική των ερευνητικών πλοίων και των γεωτρυπάνων που έχουν περικυκλώσει την Κύπρο αποτελούν κατά την άποψή μου ένα ολοκληρωμένο σχέδιο επιθετικών υβριδικών επιχειρήσεων εναντίον της Ελλάδος.»

Όπως εξήγησε «Αυτό σε συνδυασμό με την βάναυση καταπάτηση του διεθνούς δικαίου το οποίο έγινε κουρελόχαρτο στην επίθεση της Τουρκίας εναντίον της Συρίας επιβάλει να εξετάσουμε την πολιτική και στρατηγική μας έναντι της Τουρκίας. Η Ελλάδα θα έπρεπε ήδη να έχει επανασυγκροτήσει την στρατιωτική της ισχύ με βάση τα οικονομικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί εδώ και μια δεκαετία. Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω ότι η Ελλάδα από το 2005 βρίσκεται σε ένα ιδιότυπο μονομερή αφοπλισμό έναντι της Τουρκίας.»
Ολοκληρώνοντας πρόσθεσε πως:
«Οι συμφωνίες που έγινα μεταξύ Τουρκίας – Ρωσίας – Αμερικής πρέπει να εξεταστούν από Κυβέρνηση, κόμματα, στρατιωτική ηγεσία και ακαδημαϊκή κοινότητα διότι δημιουργούν ένα νέο πλέγμα στις διεθνείς σχέσεις… Είναι δεδομένο ότι ο Ερτογαν θα αποσαρθυνθεί από τις συμφωνείες».
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις