Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Λαμία: «Θα σου κάψουμε το σπίτι, θα σε σφάξουμε»! Οι Ρομά... Τον απείλησαν γιατί υπερασπίστηκε περαστικό

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τη 1.30 το μεσημέρι στην συμβολή των Οδών Ευαγγελιστρίας και Μακροπούλου στη Λαμία, όταν ένας άνδρας που
περνούσε από το σημείο δέχθηκε φραστική επίθεση από τους νεαρούς.

“… τι κοιτάς ρε, τι κοιτάς, θες να σου γ… ε τίποτα, θα σε πλακώσουμε στο ξύλο”του είπαν με απειλητικό ύφος σύμφωνα με το lamianow με τον άνδρα να μην απαντά στις προκλήσεις.

Ακούγοντας τον σαματά ένας κάτοικος της περιοχής στη Λαμία βγήκε από το σπίτι του προκειμένου να υπερασπιστεί τον άνδρα που δέχθηκε την λεκτική επίθεση, με αποτέλεσμα να εξαγριωθούν οι νεαροί και να αρχίσουν να τον απειλούν.

“…εσύ μην μιλάς, ξέρουμε που μένεις θα έρθουμε και θα σου κάψουμε το σπίτι με μολότοφ” του φώναζαν και μαζί ένα σωρό αισχρόλογα ενώ από το μένος και τις απειλές δεν γλίτωσε ούτε η γυναίκα του.

Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία ωστόσο οι νεαροί τραμπούκοι το έβαλαν στα πόδια και χάθηκαν μέσα στη Λαμία. Σύμφωνα με το lamianow ο άνδρας που δέχθηκε την επίθεση είπε πως δεν είναι πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, ενώ έκανε γνωστό και ένα περιστατικό με επίθεση σε βάρος ενός παιδιού με μειωμένη διανοητική αντίληψη που τον ξυλοκόπησαν για να τον ληστέψουν.

Πηγή: lamianow

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις