Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

(2 video) Κανένας Κλεομένης: Ρασοφόρος τιμωρός διαλύει με λοστό πούλμαν στη Σαντορίνη

Ένα πραγματικά υπέροχο (θεϊκό θα έλεγε κανείς) περιστατικό που συνέβη τον Αύγουστο στη Σαντορίνη κάνει τις τελευταίες ώρες
το γύρο του διαδικτύου. Πρωταγωνιστής είναι ένας παπάς, ο οποίος με την κίνηση που έκανε διεκδικεί τον τίτλο του ψυχραιμότερου Έλληνα του πλανήτη: Πιο συγκεκριμένα, ο ιερέας – τιμωρός διέλυσε με ένα λοστό ένα πούλμαν.
Όπως φαίνεται από τα βίντεο, η εκπληκτική αυτή εξέλιξη προέκυψε όταν το αγροτικό που οδηγούσε ο παπάς τράκαρε (μόνος του) με ένα πούλμαν που ανήκε σε σχολή οδηγών. Το ατύχημα δεν ήταν καν μεγάλο, όμως ο παπάς αποφάσισε ότι δεν θα περάσει έτσι αυτή η τεράστια προσβολή που του έγινε, οπότε απλά κατέβηκε από το αγροτικό, πήρε ένα σιδερολοστό και άρχισε με απόλυτη ψυχραιμία να σπάει το λεωφορείο (!).
Στο πούλμαν βρισκόταν ο καθηγητής της σχολής, ο οποίος τράβηξε το βίντεο και κάλεσε την Αστυνομία, και ο μαθητής του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εξαγριωμένος ρασοφόρος θυμήθηκε να πει στον μαθητευόμενο και το μυθικό «αν πάρεις δίπλωμα σφύρα μου» – αυτό και μόνο αρκεί για να πάρει σπίτι του για πάντα τον τίτλο που αναφέραμε πριν.
Δείτε τα βίντεο:
Άμα χρειαστεί ποτέ η Εκκλησία της Ελλάδας να πάρει πίσω τους Άγιους Τόπους ή κάτι τέτοιο, ξέρει που να απευθυνθεί.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις