Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019

Βρέθηκε το G3 που είχε κλαπεί από εθνοφύλακα στην Ορεστιάδα... Μήπως το είχαν αρπαξει εισβολείς...;;;

Σε ερημική τοποθεσία εντοπίστηκε το G3 που είχε κλαπεί χθες από το σπίτι εθνοφύλακα στην Ορεστιάδα.


Την απώλεια του G3 είχε αναφέρει ο ίδιος ο εθνοφύλακας στην Αστυνομία, χθες το μεσημέρι.

Η είδηση της απώλειας είχε σημάνει συναγερμό στο ΓΕΣ, ενώ αμέσως ξεκίνησαν συντονισμένες έρευνες με την συνεργασία της Εισαγγελίας, της Ασφάλειας και της Στρατιωτικής Υπηρεσίας της περιοχής.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ για τον εντοπισμό του G3:

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου 2019, βρέθηκε στην περιοχή της Ορεστιάδας ο οπλισμός η απώλεια του οποίου είχε αναφερθεί τις πρωινές ώρες της 26ης Νοεμβρίου 2019, ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες της Εισαγγελίας, της Ασφάλειας και της Στρατιωτικής Υπηρεσίας της περιοχής».

Το ερώτημα είναι ποιοί και γιατί μπήκαν στο σπίτι του Εθνοφύλακα; Μήπως τελικά ήταν εισβολείς και το περιστατικό είναι ενταγμένο στα δεκάδες που συμβαίνουν στην πέριοχή τις τελευταίες μέρες. Μήπως τελικά απόθεσαν το όπλο γιατί κατάλαβαν ότι θα τους δυσκόλευε;


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις