Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Κυρίτσης: Σκατόψυχοι όσοι δεν θέλουν πρόσφυγες και μετανάστες

«Μία απρέπεια που γίνεται και πυροδοτεί το κλίμα στη Βόρεια Ελλάδα, ο Γιαννούλης ως βουλευτής της περιοχής έθεσε το ζήτημα.
Πλήρες δικαίωμα του βουλευτή όταν πάρει το λόγο να αναφερθεί σε οποιοδήποτε ζήτημα κρίνει ότι πρέπει να αναδείξει. Το θέμα δεν είναι εκεί, είναι στις ανείπωτες απρέπειες τις οποίες διαφημίζουν πολλά στελέχη της ΝΔ», δήλωσε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή «τεντιμπόηδες» με τους Μάνο Νιφλή και Άκη Παυλόπουλο το μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Βουλευτής Γιώργος Κυρίτσης.

«Υπάρχει ένα θέμα αγωγής, παιδείας, ευθύνης των πολιτικών προσώπων και έχει να κάνει με την ανατροφή από το σπίτι σου. Κανένας δεν μπορεί να σου απαγορεύσει να μπεις στο αυτοκίνητο και να έχεις τσιφτετέλια στη διαπασόν και να περάσεις έξω από ένα κοιμητήριο την ώρα που γίνεται κηδεία. Είναι όμως απρέπεια, οφείλεις να το σκεφτείς», πρόσθεσε.

«Περιμένουμε να δούμε η επίσημη ΝΔ πως θα αντιδράσει απέναντι σε αυτές τις συμπεριφορές των στελεχών της διότι η ΝΔ βάζει τα χεράκια της και βγάζει τα ματάκια της. Έχουν σπείρει ανέμους και θερίζουν θύελλες και πρέπει όσο είναι νωρίς, πριν αυτό το κράμα γίνει κάποιο είδος επιδημίας, αυτό το είδος το προμοτάρισμα που κάνουν τοπικά τους στελέχη σε ακραίες ξενοφοβικές συμπεριφορές να το κόψουν», τόνισε ο κ. Κυρίτσης.

Τέλος, ο κ. Κυρίτσης χαρακτήρισε ανόητους όσους αντιδρούν στη φιλοξενία των μεταναστών. «Είναι ανόητοι στα Βρασνά, ανόητοι στην Πεντέλη, ανόητοι εδώ, ανόητοι εκεί. Υπάρχει μία κλιμάκωση στην ανοησία, μία κλιμάκωση στο μίσος, μία κλιμάκωση στην σκατοψυχιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις