Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Ευχάριστα νέα για το ΠΝ: Το NEO ελληνικό μη-επανδρωμένο σκάφος άφησε άριστες εντυπώσεις

Το Ελληνικό μη επανδρωμένο σκάφος πήρε το βάπτισμα του πυρός. Δοκιμάστηκε και αξιολογήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στον Τάραντα της Ιταλίας. Το Ελληνικό σκάφος κατασκεύασαν οι Ελληνικές εταιρείες
INTRACOM Defense και BARRACUDA. Είναι από τα σύγχρονα στη κατηγορία του. Το αμέσως προηγούμενο διάστημα έγινε παρουσίαση του έργου στο Ιταλικό Ναυτικό και την ηγέτιδα εταιρεία αμυντικού υλικού στην Ιταλία Leonardo. Το ελληνικό μη επανδρωμένο σκάφος εντάσσεται στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης HORIZON.

Οι εντυπώσεις που άφησε ήταν πραγματικά άριστες και εξαιρετικές εκπροσωπώντας πανάξια την ελληνική αμυντική βιομηχανία και τις εταιρείες INTRACOM Defense και BARRACUDA που απέδειξαν το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας.
Σύμφωνα με  πληροφορίες του defencereview.gr,  προγραμματίζεται η περαιτέρω ανάπτυξη του ώστε να αποκτήσει επιπρόσθετες επιχειρησιακές δυνατότητες και ικανότητες. Στόχος είναι το σκάφος να παρουσιαστεί στην έκθεση αμυντικού υλικού DEFEA 2020 τον Ιούλιο στην Αθήνα.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις